Autor: mi
Datum objave: 09.11.2017


Drlje, Stanić, Mađerić, Žuljević, Mišković i Lebo u finalima u tatami disciplinama svjetskog prvenstva u kickboxingu

Kao i njihovi kolege u ringu, hrvatski reprezentativci u disciplinama na tatamiju vrlo se uspješno bore na WAKO svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Jure Drlje borio se u dva polufinala. Ušao je u finale point fightinga u kategoriji do 94 kilograma. U poluzavršnici je po drugi put na prvenstvu pobijedio Slovenca Admira Sinanbegovića (20:14) i u meču za zlato sastaje se Britancem Crisom Astonom. U light contactu je osvojio broncu. U polufinalu ga je zaustavio Nijemac Mike Hoefer.

 

Anđela Stanić u finalu je discipline point fighting u kategoriji do 65 kilograma. U završnici se sastaje s Talijankom Elenom Pantaleo.


Matija Mađerić u finalu je kick lighta do 79 kilograma. Za naslov WAKO svjetskog prvaka i on će se boriti s talijanskim predstavnikom, Edoardom Ghilardijem.


Matej Lebo pobjedom nad Mađarom Mihayjem Balaszom Kisom ušao je u finale discipline kick light u kategoriji do 84 kilograma. Za naslov svjetskog prvaka borit će se sa Slovakom Michalom Stricikom.


Luka Žuljević u finalu je kick lighta u kategoriji do 89 kilograma. U polufinalu je s 3:0 prošao Australca Hameeda Al-Khafajija i na putu do zlata stoji mu Poljak Piotr Wypchal.

Boris Mišković za zlato u kick lightu u kategoriji do 94 kilograma bori se protiv Poljaka Michala Grzesiaka.


Andrej Gudac zaustavljen je u polufinalu light contacta (-84 kg) od Poljaka Lukasza Wikowskog. Ela Filipović porazom u polufinalu od Irkinje Lauren Bradshaw osvojila je borncu u light contactu (+70 kg).
Dean Fatorić poražen je u polufinalu discipline kick light (+94) od Slovenca Blaža Potočnika.


Zvonimir Gribl osvojio je zlato u veteranskoj konkurenciji pobijedivši u finalu discipline point fighting u kategoriji do 94 kilograma Mađara Istvana Totha (10:0).



Foto: Ameno Gym

862
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: HKBS
Najpopularnije
Najnovije