Autor: mi
Datum objave: 14.04.2019


El Bouni: Ja sam se došao boriti, a Stoica gurati prste u oči

Ibrahim El Bouni u petak je u Manili doživio drugi uzastopni poraz u ONE Championshipu.



Izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca od Andrea Stoice. Zanimljivo, El Bouni je 2015. i 2018. pobjeđivao njegovog brata Bogdana.


Iako je Rumunj čisto pobijedio i izgledao vrlo dobro u meču, El Bouni tvrdi da su za poraz krivi nedozvoljeni potezi. Borba je održana u kavezu s malim rukavicama.


Stoica je prvo zaustavio borbu nenamjernim udarcem u genitalije, a potom ga je slučajno zahvatio prstom po oku.

26-godišnji Marokanac debitirao je za azijsku promociju nokautom protiv Australca Andrea Meuniera. Zatim je prošlog listopada izgubio nokautom u trećoj rundi od Tarika Khbabeza.

Stoica je u meč ušao također nakon poraza od Khbabeza jednoglasnom odlukom u svom ONE debiju u ožujku u Mijammaru.


"Stupio sam u oktogon da se borim, a moj protivnik je odlučio gurati prste u oči... Par minuta sam bio zaslijepljen zbog tajlandskog ulja koje mi je ušlo u oči. I onda njega proglase pobjednikom... Sve što mogu reći je vau!!! Kad pomislite da se takve stvari mogu dogoditi tek u filmovima..." objavio je El Bouni na društvenim mrežama.


"Ja sam OK nakon što su mi u bolnici ukapali kapi. Hvala svima na podršci. Kao što rekog u sjajnoj sam formi i vratit ći se vrlo brzo... i sve ih nokautirati tako da više ne bude loših odluka uzrokovanih bilo kakvim ozljedama. Izgleda kada je meni gurnuo prste u oči da je to zaslijepilo i suce."


El Bouni se 2017. borio u finalu K-1 Grand Prixa u kategoriji do 100 kilograma u kojem ga je porazio Antonio Plazibat. 2013. poražen je od Splićanina Tonija Milanovića, ali je pobijedio puno boraca iz regije - Igora Emkića, Denisa Marjanovića, Mirana Fabjana i Dževada Poturka. 


533
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Andrei Stoica, Ibrahim El Bouni
Najpopularnije
Najnovije