Autor: mi
Datum objave: 13.12.2017


Enfusion tvrdi da ima ugovor s Harijem, tuži Glory

Glory je objavio da će Badr Hari nastupiti na njihovoj priredbi 3. ožujka iduće godine u Rotterdamu.

No, javila s ekonkurentska promocija Enfusion koja tvrdi da ima važeći ugovor s Harijem i prijeti tužbom Gloryju.

Marokanac je tijekom posljednjih mjeseci pregovarao na više strana. Glory je objavio da je potpisao ugovor na više borbi s njim, a navodno bi se Hari sljedećeg studenog trebao po drugi put boriti s Ricom Verhoevenom.

Iz Enfusiona tvrde da imaju potpisan ugovor 33-godišnjim borcem.

"Badr Hari je biznismen, tražio je gdje može dobiti najviše novca. Nije se dogovorio na vrijeme s Gloryjem i mi smo bili učinkovitiji" izjavio je Said Hamzaoui u ime Enfusiona.


Hari bi se po tom ugovoru u svibnju trebao boriti s Luisom Tavaresom.

"To ne bi bilo isto, pogotovo ako bi izgubio na Gloryju u ožujku."

Iz Enfusiona kažu da su u Gloryju čuli da su potpisali ugovor s Harijem i potom mu uputili izdašniju ponudu. Tvrde da Badr misli da se može izvući iz ugovora zato jer je dio novca koji je trebao biti plaćen unaprijed kasnio pola sata. Hamzaoui je izjavio da se Harijev menadžment složio s tim i da imaju čvrst slučaj.


Menadžer i odvjetnik Badra Harija, Jacques de Wit, kaže da je kick bokser imao 'nacrt ugovora' s Enfusionom, ali da je rok za uplatu novca bio strogo definiran.


"I to je bio odlučujući faktor. U više navrata to smo vrlo  jasno dali do znanja i tako piše na papiru. I također nije istina da su kasnili pola sata. Nakon toga počeli smo pregovarati s drugim organizacijama" rekao je de Wit.


Hamzaoui je odgovorio na ove tvrdnje: "Postoji pismo razmijenjeno između odvjetnika po kojemu se slažu s kašnjenjem transakcije. To imamo na papiru. Dogovor je postignut i ugovor potpisan. Novac je plaćen i pregovori oko detalja su se vodili dugo nakon što je novac već bio uplaćen. Sada je na sucu da odluči."


874
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Badr Hari, Enfusion, Glory
Najpopularnije
Najnovije