Autor: mi
Datum objave: 24.09.2018


Enfusionov prvak u teškoj kategoriji potpisao za Glory

I dok se Glory muči kako bi zadržao zanimanje za svoj proizvod na svjetskoj razini, čini se da u Nizozemskoj vlada napeto suparništvo meću konkurentima.

Prije nego je završio u Gloryju Badr Hari je navodno dogovorio sve s Enfusionom, ali je na kraju ušao u Gloryjev ring. 


Bivši Enfusionov prvak u teškoj kategoriji koji se redovno borio na njihovim priredbama Ismael Lazaar nakon borbe s Ricom Verhoevenom u Gloryju suspendiran je na nečuvene četiri godine za pad na doping testu.

Glory je novi udarac konkurentu zadao dovođenjem Enfusionovog prvaka u kategoriji do 95 i iznad 95 kilograma Luisa Tavaresa.

Borac podrijetlom sa Zelenortskih Otoka natjecat će se u Gloryjevoj poluteškoj kategoriji i već je najavio da želi borbu s prvakom Artemom Vakhitovim, koji ga je pomeo u njegovoj jedinoj borbi za Glory u New Yorku 2013.

Tavares je sredinom rujna trebao braniti Enfusionov pojas protiv Daniela Ghite, ali će Rumunj dugo najavljivani povratak odraditi u svojoj domovini.

27-godišnji tavares tijekom karijere je pobjeđivao Jahfarra Wilnisa, Mohameda Boubkarija, Rodneya Glundera, Redouana Caira, Freda Sikkinga i Lorena Javiera Jorgea, a gubio je od Igora Jurkovića, Igora Bugaenka, Jasona Wilnisa i Ismaela Lazaara.





615
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Enfusion, Glory
Najpopularnije
Najnovije