Autor: Admin
Datum objave: 23.08.2013
Komentari:
0,00


EUROPSKO KADETSKO PRVENSTVO

Srebrna Natalia Lovrić

Prvog dana Europskog kadetskog prvenstva u Bukureštu nastupili su Luka Turkalj do 33 kg, Lea Čelan do 33 kg i Natalija Lovrić do 29 kg.

 

Luka Turkalj je u svojoj kategoriji bio slobodan prvo kolo, a u drugom je sreo Talijana Mariana Mazzea koji je do Luke dosao uvjerljivom pobjedom nad Armencem Armanom Minasyanom. Luka je raspolozenog Talijana zaustavio u drugom kolu pobjedom na zlatni bod i plasirao se u cetvrtfinale. Tu se nasuprot Luke pojavio Turcin Ali Karadogan. Iako za skoro dvije glave visi od Luke Turcin je tek u zadnjoj rundi preuzeo vodstvo i pobijedio rezultatom 4:0. Luka Turkalj je svoj nastup na Europskom prvenstvu zavrsio plasmanom od 5.-8. mjesta.

 

Lea Celan je zaustavljena u prvom kolu od Ruskinje Anastasie Artamonove rezultatom 8:3.

 

Hrvatska je ipak prvog dana dosla do postolja. Najlaksa djevojka u nasoj reprezentaciji Natalia Lovric osvojila je odlicno drugo mjesto i srebrnu medalju. Do srebra je Natalia dosla sa dvije pobjede. U prvom kolu vrlo uvjerljivo prekidom u drugoj rundi pri rezultatu 13:0 protiv Finkinje Eline-Ide Tammile. U drugom kolu pobjedom 6:0 nad Azerbajdzankom Ioannom Charalambous Natalia se plasirala u finale. Bugarka Tsvetelina Nikolova imala je malo vise sportske srece i zlatnim bodom nakon rezultata 4:4 odnijela zlato u Bugarsku.

1553
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije