Autor: Admin
Datum objave: 26.08.2013
Komentari:
0,00


EUROPSKO KADETSKO PRVENSTVO

Zlatne Ana i Bruna i srebrni Marko

Predzadnjeg dana Europskog kadetskog prvenstva Hrvatska je imala 6 sportaša na borilištima i pravu žetvu medalja.

 

Nasi predstavnici su osvojili dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

 

Marko Samac je u kategoriji do 49 kg u prvom kolu izbacio iz daljnjeg natjecanja Madara Andrasa Egyhazasa rezultatom 11:4. U drugom kolu Ceh Ales Chochola takoder nije imao sanse protiv raspolozenog Marka. Borba je zavrsila 12:3 i plasirala Marka u cetvrtfinale. U borbi za medalju Marko je vrlo uvjerljivo pobijedio Bjelorusa Yauhenia Anushkevicha 14:5. U polufinalnoj borbi protiv Izraelca Dmitriya Nagaeva Marko je uz rezultat 7:6 otisao u finale Europskog prvenstva gdje ga je docekao Rus Sarmat Tcakoev. Nakon jedne od najboljih borbi dana rezultat je na kraju bio 9:9. U cetvrtoj rundi zlatni bod je presudio u korist Rusa. Marko Samac je zavrsio Europsko prvenstvo sa SREBRNOM MEDALJOM.

 

Jan Kolic do 57 kg je u prvom kolu nadmocno s prekidom pri rezultatu 14:2 pobijedio Ukrajinca Danyla Fisuna. U drugom kolu Svedanin Robin Malmgren nije imao sanse jer je Jan odmah preuzeo vodstvo i zavrsio borbu sa 10:3 u svoju korist te se plasirao u cetvrtfinale. U borbi za medalju bolji od Jana je bio Rus Magomed-Emi Abumuslimov18:6. Jan je zavrsio svoj nastup na Europskom prvenstvu plasmanom od 5.-8.mjesta.

 

Ana Taslak do 47 kg je u prvom kolu uvjerljivo s prekidom borbe pri rezultatu 16:2 prosla Rumunjku Andreu Krizstu Talan. U drugom kolu cekala ju je Ruskinja Daria Perfenova. Borba je zavrsila u Aninu korist 10:9 cime se Ana plasirala u cetvrtfinale. U borbi za medalju Ana je bez imalo problema prosla Poljakinju Adriannu Krajewsku 13:1. U polufinalu je Ana deklasirala odlicnu Spanjolku Lydiu Aunon Garciu 15:5. U finalnoj borbi nasuprot Ane na boriliste je izasla Svedanka Thea Kling. Ana je odmah u prvoj rundi preuzela vodstvo i zadrzala ga do kraja borbe. Ana je pobijedila sa 3:0 i postala PRVAKINJA EUROPE.

 

Bruna Vuletic do 44 kg u prvom kolu protiv Turkinje Fatme Keles odnijela je pobjedu rezultatom 4:1. U drugom kolu u cetvrtfinalnoj borbi vrlo uvjerljivo od prve minute borbe Bruna je pobijedila Srpkinju Melaniju Biorac 12:1 i plasirala se u polufinale gdje ju je cekala Spanjolka Tamara Miquel De La Encarnacion koju je Bruna bez problema zaustavila sa 6:0 i otisla u finale. U finalu protiv Bugarke Luize Zaharieve Bruna je kontrolirala borbu od prve sekunde i zavrsila u svoju korist sa 7:0 te postala PRVAKINJA EUROPE.

 

Marko Triva u kategoriji do 53 kg je zaustavljen u prvom kolu od Poljaka Szymona Lupa 7:6.

 

Anamarija Runtic do 51 kg je u prvom  kolu izgubila od Ruskinje Darie Griskove10:7.

1608
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 3 Dana 09.10.2015 - 15:36 Sandra ... je rekao/la:
Right down the street from me. Just wleakd over the other night to try it and found it to be pretty yummy. Little to no dining area but I would happily offer my space for the Alt Eats crew to get some carry out. -Andrew http://hxjlwxxjnbs.com [url=http://jtqhfiiqzcb.com]jtqhfiiqzcb[/url] [link=http://ouojjw.com]ouojjw[/link]
 
# 2 Dana 09.10.2015 - 01:12 Karina ... je rekao/la:
Yau's on 9th and High near OSU has great Chinese food! I recommend their spicy pork chop and Yau's pan fried nodoels (with the crispy nodoels)! http://cpqxfhcrznf.com [url=http://hviexc.com]hviexc[/url] [link=http://yrhaeue.com]yrhaeue[/link]
 
# 1 Dana 20.09.2015 - 08:00 Penka ... je rekao/la:
This is both street smart and inngtlieelt.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije