Autor: Admin
Datum objave: 19.04.2013
Komentari:
0,00


EUROPSKO PRVENSTVO 16-21

Odrađen ždrijeb, naši nastupaju u subotu

Nakon dolaska u Chisinau, hrvatska reprezentacija se smjestila u službeni hotel u kojem je obavljena i službena registracija ekipa.

 

Problemi prilikom registracije najavili su nam i ostale probleme u organizaciji. Moldavci su simpatičan i pristupačan narod, spremni ugodit svojim gostima no mogućnosti su im nešto skromnije od njihove želje da nam boravak ovdje učine u potpunosti ugodnim.

 

Ždrijeb je odrađen u četvrtak navečer. Prijavilo se 40 zemalja sa ukupno 301 natjecateljem. Nosioce na ždrijebu određivala je WTF rang lista na što je večina trenera imala određene prigovore, ali ždrijeb je odrađen kako je organizator odredio bez promjena. Naših pet predstavnika raspoređeno je u tri dana natjecanja.

 

 

 

Prvog dana natjecanja u četvrtak 18.4. na borilišta neće izaći nitko od naših predstavnika. Drugog dana 19.4. nastupa Toni Kanaet do 74 kg. Uz našeg borca u kategoriji do 74 kg prijavilo se 26 sportaša. Toni u prvo kolu čeka Panagiotisa Skourtisa iz Grčke, a zatim ide na Rusa Alexandera Pagaeva.

 

Trečeg dana natjecanja u subotu 20.4. nastupaju tri naša predstavnika.

Deni Andrun Razić nastupa u kategoriji do 63 kg u kojoj se prijavilo 28 boraca. U prvom kolu Denia čeka Leonard Matara iz Rumunjske, a u drugom kolu čeka pobjednika između Turske (Seyithan Akbalik) i Bugarske (Tsanislav Dimov).

 

Divijan Martin Kelava u kategoriji do 68 kg sa 23 prijavljena sportaša u prvom kolu čeka Britanca Georga Leea a zatim ide na nositelja Vladislava Arventiia domaćeg predstavnika.

 

Jedina djevojka među našim predstavnicima Tanja Rastović do 53 kg također nastupa u subotu. U njezinoj kategoriji prijavilo se 19 sportašica. U prvom kolu Tanja će dočekati Anfisu Samokhvalovu iz Rusije. Nakon Ruskinje Tanju čeka Gruzijka Nino Beridze.

 

Zadnjeg dana natjecanja u nedjelju 21.4. nastupa naš zadnji i najlakši predstavnik Luka Bugarin do 58 kg. U Lukinoj kategoriji nastupa 30 boraca. U prvom kolu Luka čeka Baniela Turnova iz Bugarske, a u drugom kolu pobjednika između Artana Ficia iz Crne Gore i Nizozemca Jeremiaha Serhalaya.

1616
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Komentari
# 3 Dana 09.10.2015 - 15:38 Gabriel ... je rekao/la:
Mazah Middle Eastern Eatery on Grandview Avenue. family owned. Lunch and dnenir are good home made fare. What's really unique is the breakfast now being served Thursday through Saturday. http://onjnfxifcbu.com [url=http://oodjehxqeif.com]oodjehxqeif[/url] [link=http://wnuurbm.com]wnuurbm[/link]
 
# 2 Dana 09.10.2015 - 01:15 Winnie ... je rekao/la:
Have you tried Borgata Pizza Cafe on Parkville Street? It is definitely off the beaetn path and is locally owned. They make their own spaghetti noodles, meatballs, sauce, etc. I don't know of too many places that actually make their own pasta. Their New York Style pizza is great too. http://dklwkj.com [url=http://tlzhgkogk.com]tlzhgkogk[/url] [link=http://gqrxztp.com]gqrxztp[/link]
 
# 1 Dana 20.09.2015 - 10:17 Danny ... je rekao/la:
This "free sharing" of inrifmatoon seems too good to be true. Like communism.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije