Autor: Admin
Datum objave: 26.08.2011
Komentari:
0,00


EVANDER HOLYFIELD ŽELI NASLOV PRVAKA

Želi pobjednika iz meča Chagaev vs Povetkin

48-godišnji američki teškaš Evander Holyfield, i dalje sanja o svom petom naslovu svjetskog prvaka.

 

Izjavio je da se želi boriti protiv pobjednika subotnjeg meča za naslov svjetskog prvaka po WBA kategoriji u kojem će se u Erfurtu sučeliti Uzbekistanac Ruslan Chagaev i Rus Aleksandr Povetkin. Dvojica boksača borit će se za naslov ispražnjen nakon pobjede Vladimira Klitschko nad dotadašnjim WBA prvakom Davidom Hayeom, čime je, s obzirom na činjenicu da također posjeduje pojaseve po IBF, WBO i IBO verzijama, Ukrajinac promoviran u superprvaka.

 

Vjerojatno će pobjednik erfurtskog meča steći pravo na izazov mlađeg Klitschkka.

 

Takav bi scenarij Holyfield volio onemogućiti svojim mečom protiv pobjednika subotnjeg meča, nakon čega bi, podrazumijevajući pobjedu, izazvao superpravaka.

 

"Moj je cilj još jednom postati svjetski prvak. Nadam se da bih se mogao boriti protiv Povetkina ili Čagajeva", rekao je vremešni boksač koji će uživo pratiti meč u Erfurtu.

 

U svojoj je posljednjoj borbi Holyfield u svibnju tehničkim nokautom u desetoj rundi pobijedio Danca Briana Nielsena.

2535
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Wladimir Klitshcko, Alexander Povetkin, Ruslan Chagaev, Evander Holyfield
Komentari
# 2 Dana 07.10.2011 - 11:35 clay ... je rekao/la:
Ne bih se slozio da je Holy zreo za mirovinu...vrijeme umirovljenja je vec odavno proslo. Covjek drzi WBF pojas, i zadnjih godina nize same pobjede, i to nokautima, a i prije 2-3 godine pobijedio je ubjedljivo diva Valujeva, i time zapravo postao peti puta prvak u teskoj. Pobjeda mu je brutalno ukradena, i Sauerland zapravo sada vraca dug Holiju za onu kradju. A covjek je bio i apsolutni svjetski prvak i u poluteskoj kategoriji....godine kod njega nisu vazne. On uvijek isto izgleda, uvijek ide samo naprijed, uvijek je spreman maksimalno, ima svoje specificne udarce koji ruse, pogotovo lijevi krose koji je najbolji u povijesti teske kategorije...drugim rijecima, nece lako biti Povetkinu, to ce mu biti najtezi mec u zivotu. Holyfield je navrsio 49, a mec ce biti u Svicarskoj u prosincu. Holyfield, dakle dobiva, i onda krece na bracu Klicko....bar ne bu dosadno...
 
# 1 Dana 27.08.2011 - 12:39 shogun ... je rekao/la:
daj idi u penziju holyfield tvoje vrijeme je proslo tvoje generacije vec odavno nema u boksu svaka cast za holyfielda sigurno je jedna od najvecjih legendi boksa ali tu se vidi kako imamo danas slabe boksace u teskoj kategoriji da se covijek sa 48 godina more boriti za titulu svijetskog prvaka
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije