Autor: mi
Datum objave: 03.01.2019


Fabricio Werdum planira se boriti za novu rusku promociju

Fabricio Werdum razmišlja da poput još nekih boraca (Cro Cop, Alexander Shlemenko) ignorira suspenziju Američke antidopinške agencije.

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji suspendiran je zbog pada na doping testu do svibnja 2020., a njegov menadžer Ali Abdelaziz kaže da ga više nećemo vidjeti u UFC-u i nagovještava da će 41-godišnji Brazilac tražiti raskid ugovora kako bi se mogao ići boriti dalje.

"Mislim da je Fabricio gotov, da ga više nećete vidjeti u UFC-u. Oni moraju učiniti što moraju učiniti, a Fabricio mora učiniti sve što može za svoju obitelj. Znam da je Dana oštar, ali ti ljudi imaju srca. Shvaćaju da mu je ovo jedini izvor prihoda. Fabricio ima 41 godinu, kad mu istekne suspenzija bit će mu 43. Što će raditi? Fabricio nije varao, shvaćate. Koliko bi bio glup da vara s 41 godinom. Morali bi biti kad bi to radili. Ne mislim da su varali ni Frank Mir ni Tom Lawlor. Mislim da su ih uhvatili za nešto kao Jona Jonesa, ali Jones dobije samo packu. Ja ga ne mrzim, ali ne treba vam USADA. USADA je prevara. Neki momci poput Zubaire Tukhugova dobiju dvije godine zbog kontaminiranih suplemenata, a neki šest mjeseci. Kako je to moguće? Nemaju svi isti tretman. Mislim da će se Fabricio boriti u Rusiji. Bit ću iskren s vama, za to nam treba blagoslov UFC-a i želim njihov blagoslov."


Werdum je već bio počasni gost na priredbama Akhmat FC-a u društvu čečenskog predsjednika Ramzana Kadirova i predstavnik je njegovog kluba Akhmat, te je za očekivati da će tamo nastaviti karijeru.

Nedavno je World Fighting Championship Akhmat preuzeo Absolut Championship Berkut i nastala je nova promocija Absolut Championship Akhmat.

580
Kategorije: MMA
Tagovi: Fabricio Werdum, Akhmat Fight Show
Najpopularnije
Najnovije