Autor: Admin
Datum objave: 09.08.2011
Komentari:
5,00


FEDOR ĆE IPAK NASTUPATI

Borbe u Rusiji i Japanu

M-1 Global najavio da će Fedor Emelianenko nastaviti svoju karijeru i nakon otkaza iz Strikeforce organizacije...

 

Unatoč propadanju pregovora sa Zuffom kako bi produžio ugovor, M-1 Global je jučer najavio kako će njihov štićenik, ruski borac Fedor Emelianenko svoju profesionalnu MMA karijeru nastaviti. Vadim Finkelstein je u izjavi za medije rekao kako su pripreme već počele.

 

 

 

„Želimo organizirati borbu za Fedora u Rusiji i već smo počeli raditi u tom smjeru. Ako sve bude kako smo planirali, borbe će se održati u Moskvi ili St. Peterburgu na jesen a Fedor će biti u glavnoj borbi večeri.“

 

Finkelstein je također rekao kako se planiraju vratiti u Japan i Ameriku.

 

„Uz borbu u Rusiji, planiramo raditi s našim japanskim partnerima kako bi organizirali event na Staru godinu na kojem bi nastupio i Fedor Emelianenko. Ako sve bude uspješno početkom 2012. godine se vraćamo u SAD. – zaključio je predsjenik i jedan od suosnivača M-1 Global organizacije.

2826
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Strikeforce, Fedor Emelianenko, M-1 Global
Komentari
# 2 Dana 09.08.2011 - 21:45 miki ... je rekao/la:
slažem se s tobom, u americi su ga namjerno dokrajčili
 
# 1 Dana 09.08.2011 - 18:19 bg-za-zg ... je rekao/la:
tako je fjodore,vrati se na mjesto najvećih dostignuća ovog sporta,a ne da se cimaš po usranoj americi gde se radi sve u cilju omalovažavanja i prevremenog slanja u penziju najvećih boraca koje je svet imao, a i gde se očigledno vodi i medijski rat protiv tebe..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije