Autor: mi
Datum objave: 09.10.2019


Fedor: Drago mi je što ću se boriti sa svojim prijateljem i ratnim drugom koji se borio sa mnom rame uz rame

Fedor Emelianenko i Quinton Jackson na press konferenciji u Tokiju su najavili borbu na zajednočkoj RIZIN-ovoj i Bellatorovoj priredbi.

Bivši PRIDE-ov prvak iz Rusije i 'Rampage', čovjek koji je ujedinio PRIDE-ov i UFC-ov naslov borit će se 29. prosinca u Saitama Super Areni.




“Prvi put sam se u Japanu borio prije 19 godina i od tada sam zaljubljen u ovu zemlju. Sretan sam što ću se ponovno vratiti u Japan i boriti u jedinstvenoj atmosferi. Drago mi je što ću to učiniti sa svojim prijateljem i ratnim drugom koji se borio sa mnom rame uz rame istovremeno. Uzbuđen sam što ću biti u prilici pružiti veliku borbu. Radit ću naporno kako bih pružio predivnu izvedbu za japanske fanove” izjavio je 43-godišnji Rus.

Fedor se nije borio od poraza protiv Ryana Badera u finalu Bellatorovog Grand Prixa u siječnju, dok je 41-godišnji 'Rampage' u zadnjem meču prošlog rujna po drugi put nokautirao Wanderleija Silvu u njihovom četvrtom meču.

„Ne znam znate li vi to, ali Fedor je dugo vremena moj najdraži borac. Čudno je kad se morate boriti s nekime tko vam je uzor i kome se toliko divite, ali volim se boriti u Japanu i samo sam se htio vratiti ovdje. Borit ću se protiv bilo koga ako mi kažu da se borim u Japanu” rekao je Jackson.



2589
Kategorije: MMA
Tagovi: Rampage Jacskon, Fedor Emelianenko
Najpopularnije
Najnovije