Autor: Admin
Datum objave: 29.07.2011
Komentari:
5,00


FEDOR EMELIANENKO VS DAN HENDERSON

Sve spremno za spektakularnu borbu

Dan Henderson i Fedor Emelianenko će sutra ujutro odmjeriti snage u Strikeforceovom kavezu, sve je spremno...

 

Manje od 12 sati nas dijeli do početka velikog borilačkog spektakla, s jedne strane u kavez će ući Strikeforceov prvak u poluteškoj kategoriji, Dan Henderson, dok će s druge strane ući Fedor Emelianenko, borac koji ide na sve ili ništa.

 

S dva uzastopna poraza Fedora mnogi otpisuju, hoće li mu doći glave ukoliko još jednom upiše poraz. Upravo je njegov subotnji protivnik uvjeren da bi mogao izgubiti. Naime, Dan Henderson smatra da Fedor Emelianenko nije na razini na kojoj je bio prije dvije ili tri godine.

 

Prema mišljenju nekih MMA kritičara, Fedor ne bi više trebao ući u kavez ukoliko ne uspije pobjediti Dana Hendersona. Isto je tako Forrest Griffin izgubio borbu protiv Andersona Silve, kao i Matt Hughes od BJ Penna ali ti borci nisu odustali.

 

Međutim, ovo je nešto sasvim drugo, Fedor je ikona i ukoliko bude poražen, treći put zaredom, trebao bi se pitati koliko zaista može učiniti u budućnosti.

3196
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Strikeforce, Fedor Emelianenko, Dan Henderson
Komentari
# 4 Dana 30.07.2011 - 20:55 Bauk ... je rekao/la:
Gubi Fedor, sigurno... On i Mirko ne znaju kad je dosta.
 
# 3 Dana 30.07.2011 - 08:16 Nick ... je rekao/la:
uz Fedora !
 
# 2 Dana 29.07.2011 - 23:32 crocop ... je rekao/la:
ako fedor izgubi bolje je da se povuce on je najveca legenda tog sporta ali kako je drugima dosao kraj doce i njemu sjetimo se svi wanderleija silva koji je bio 5 godina neporazen pa je onda poceo redati poraz za porazom chuck liddel je bio 4 godine neporazen pa je onda poceo gubiti borbom za borbom sve su to legende ultimate fighta ali kao u svakom sportu jednom ti dodje kraj kada ne mozes biti na vrhu
 
# 1 Dana 29.07.2011 - 16:44 Miro ... je rekao/la:
Fedor će ga samo tako maznuti.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije