Autor: Admin
Datum objave: 31.07.2011
Komentari:
5,00


FEDOR NE PLANIRA U MIROVINU

Sve je u Božjim rukama

Čini se da Fedorov poraz nije utjecao na njegovu odluku o budućnosti, ostaje u mješovitim borilačkim vještinama...

 

Prije nego će Fedor ući u oktagon s Danom Hendersonom špekuliralo se o tome hoće li ukoliko bude poražen prestati s aktivnim sudjelovanjem u mješovitim borilačkim vještinama. Točnije, hoće li objesiti rukavice o klin ili će se i dalje boriti. Mnogi su prognozirali kraj karijere, međutim Fedor ne misli da je ovo kraj.

 

 

 

Još u početku borbe s Hendersonom se vidjelo da borba neće dočekati odluku, već prekid. Obojica boraca su bacala udarce i samo je pitanje bila kada će jedan od tih udaraca sjesti na pravo mjesto. U svim tim izmjenama Henderson je imao više sreće, našao je put do Fedorove brade i zasluženo pobjedio.

 

I dok su svi fanovi čekali njegovu izjavu, oproštajnu, Fedor je samo izjavio:

 

-          Vidjet ćemo. Sve je u Božjim rukama.

3177
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Strikeforce, Fedor Emelianenko, Dan Henderson
Komentari
# 15 Dana 08.08.2011 - 21:32 miki ... je rekao/la:
zivela rusija
 
# 14 Dana 07.08.2011 - 16:16 šuta ... je rekao/la:
sumnjam da su poništavnje meča i revanš uopšte mogući zbog razvoja situacije gde je zuffa uzela da razjebe sve što valja, a čak i da nije tako sumnjam da bi te opcije bile razmatrane od strane menadžmenta Strajkforsa. ali definitvno je BiG Džon trebao da sudi meč..udaraci u potiljak i zadnji deo vrata = diskvalifikacija. ili bar razdvajanje boraca i vraćanje u stand up.. nema sumnje da bi Big Džon Mekarti sudio nešta tog tipa
 
# 13 Dana 04.08.2011 - 21:23 ejovrh ćilvar ... je rekao/la:
Kao prvo, slažem se s vašim postovima ALI !!! Henderson nakon što se izvukao vrhunskim slobodnim stilom (hrvanje) jest udario barem tri puta Fjodora u mali mozak (hipotalamus). Nakon tih udaraca, Fjodor je praktički bio bez svijesti. To su ilegalni udarci. Herb Dean je to morao vidjeti, jer je bio pola metra od oboje vrhunskih majstora. To što se on izvlači jest namještaljka, odnosno ucjena Dana Whitea i braće Fertito. Pogledajte izbacivanje iz Strikeforcea i UFC golden Glory borkinje i boraca, osim Kharitonova. fjodor je puno puta bio i u goroj situaciji pa se izvukao. Pogledajte samo batine protvin Antonia "Bigfoot" Silve. Skoro mu je Silva raznio oko ali meč nije dugo vremena zaustavljen. Trebalo bi kazniti Herba - poništiti meč - i velikom globom (oduzimanje novca i teškom javnom opomenom) Dena Hendersona, koji je kukavički pobijedio iza leđa pogađajući potiljak. Stoga HVALA NA RAZUMIJEVANJU !!!
 
# 12 Dana 01.08.2011 - 16:03 Zlaja-Sarajevo ... je rekao/la:
Potpuno se slažem sa the kickboxer
 
# 11 Dana 01.08.2011 - 10:15 Predrag ... je rekao/la:
Sad se pokazalo koliko je Hendo dobar hrvač,ono izvlačenje oko Fedorove noge je klasični potez u hrvanju slobodnim stilom,ali da je Herb Dean pogriješio,jeste,Fedor bi vjerovatno pretrpio kanonadu udaraca ali vjerujem da bi se izvuko.
 
# 10 Dana 31.07.2011 - 22:52 Teo ... je rekao/la:
Alfa daj pogledaj borbu za UFC-ov pojas izmedju tadasnjeg prvaka i jednog od dvije najvece legende te organizacije Lidella i izazivaca tek pristiglog iz Pridea Quintona Jacksona, pa ce ti sve bit jasno (i ne zaboravi da su tada svi, pa vjerojatno i suci navijali za porazenog Lidella) Ovakvi sudacki prekidi su normalni u borilackim sportovima. Inace, Fedor je legenda i nadam se da se nece ovako oprostit od karijere, premda sve i da ode opet ce ostat legenda.
 
# 9 Dana 31.07.2011 - 21:32 crocop ... je rekao/la:
10 godina neporazen a onda 3 poraza zaredom vrijeme je za mirovinu fedor
 
# 8 Dana 31.07.2011 - 21:10 Alfa ... je rekao/la:
Ne znam koja je pravila ovaj Teo čitao ali definitivno je borba trebala biti nastavljena.
 
# 7 Dana 31.07.2011 - 18:05 Teo ... je rekao/la:
Volio bi da je Fedor pobijedio, ali nazalost Henderson je ovaj put bio bolji, a izvlacenje na suca je nedostojno i kukavicki, jer pravila su jasna: kad jedan borac ne odgovara na ciste udarce borba se prekida (univerzalno pravilo i za Ufc, nekadasnji Pride, bilo koju mma org. kao i K1) a i jasno se vidjelo da je Fedor bio nakratko u nesvijesti nakon prvog primljenog udarca, premda se brzo oporavio (sto nebi bio slucaj da je sudac dopustio nastavak borbe). Ljudi ovaj sport je opasan, a sudac i pravila su tu zbog sigurnosti samih boraca.
 
# 6 Dana 31.07.2011 - 17:20 Vedran.G. ... je rekao/la:
Nije on još za penziju definitivno.
12
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije