Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Fedor potpisuje za M-1

Fedor Emelianenko, trenutačno najtraženiji borac bez ugovora u svijetu miješanih borilačkih vještina, je navodno u procesu sklapanja ugovora sa M-1, a ne sa UFC-om kao što je većina očekivala. Nije poznato na koliko borbi se sklapa ugovor, ali spominje se iznos od 10 miliona dolara.
Izvor ove vijesti je TAGG Radio program, a The Fight Network portvđuje da je Fedor zaista potpisao ugovor sa organizacijom "koja se donedavno zvala M-1". NAvodno je M-1 Mix-Fight Championship kupila neka "američka kompanija". Vlasnik M-1 je bio Rus Vadim Finkelstein, također menadžer Fedora i Red Devil kluba u kojem Fedor trenira.
Ova vijest je poprilično neočekivana budući da je UFC masovno sklapao ugovore sa vrhunskim Pride borcima nakon kupnje Pride FC-a. Zadnjih nekoliko mjeseci Dana White, predsjednik UFC-a, u javnosti govori da je ugovor s Fedorom praktički sklopljen - jedina prepreka je dogovor o borbama izvan UFC-a. White smatra neprihvatljivim borbe izvan UFC-a, dok Fedor želi prostor za borbe u Rusiji.

1555
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije