Autor: mi
Datum objave: 11.11.2017


Fedor protiv Franka Mira

Dogovorena je prva borba Bellatorovog turnira teškaša.

Američka promocija turnirom osmorice odlučit će tko će postati novi vladar teške kategorije nakon što je Vitalyju Minakovu oduzet pojas.

 

Bivši PRIDE-ov prvak Fedor Emelianenko u četvrtfinalu će se boriti protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Franka Mira. Borba je dogovorena, ali ugovori još nisu potpisani.


Mir (18-11) se  nije borio od ožujka 2016, kada je izgubio noakutom od Marka Hunta. Nakon te borbe bio je pozitivan na doping testu i suspendiran. Trenutno je u nizu od dva poraza, a borba s Fedorom će mu biti debi za Bellator.


Emelianenko (36-5, 1 NC) nije slavio u Americi od 2009. kada je nokautirao Bretta Rogersa. U posljednjem ulasku u kavez u lipnju ga je u Anaheimu Matt Mitrione nokautirao za 74 sekunde.

Točan datum borbe nije još poznat, a turnir bi trebao početi u siječnju. Prestali sudionici turnira su Matt Mitrione, Quinton 'Rampage' Jackson koji je 2007. ujedinio PRIDE-ov i UFC-ov naslov, aktualni Bellatorov prvak u poluteškoj kategoriji Ryan Bader, 'King Mo' Lawal, Chael Sonnen i Roy Nelson.

1364
Kategorije: MMA
Tagovi: Fedor Emelianenko, Bellator, Frank Mir
Najpopularnije
Najnovije