Autor: mi
Datum objave: 06.05.2020


Ferguson: Ovo je za pravi pojas, jebeš Khabiba. Trebao bi se umiroviti

Tony Ferguson (25-3, 15-1 UFC) ovog vikenda u Jacksonvilleu će se drugi put boriti za naslov privremenog UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji.

36-godišnji Amerikanac s nizom od 12 pobjeda ulazi u meč s bivšim WSOF prvakom Justinom Gaethjeom (21-2, 4-2 UFC), koji je nakon poraza prekidima od Dustina Poiriera i Eddieja Alvareza nanizao tri uzastopne pobjede.

 

Ferguson se bori s Gaethjeom nakon što je već peti put propala borba s prvakom Khabibom Nurmagomedovom. Rus zbog ograničenja putovanja ne može napustiti Rusiju, a uz to otac mu se nalazi u bolnici.


"Neću uopće odgovoriti na jebeno pitanje treba li se ponovno zakazato ta borba. Brinemo se za UFC 249. Borba je s Justinom Gaethjeom" kaže 'El Cucuy'.


"Jebeš Khabiba, bit ću iskren. Želim reći jebeš Khabiba. Ja branim svoj pojas treći put. Ovo je za pravi pojas. Ovo nije za privremeni naslov. Ovo je za pravog prvaka."


"Taj tip je kuja. On i McNuggets (Conor McGregor). Oni se trebaju umiroviti. Jedina dva prava muškarca smo Justin i ja. Američki jebači."


Ferguson je privremeni UFC-ov naslov već osvojio 2017. protiv Kevina Leeja, ali mu je bio oduzet nakon što se ozlijedio.


569
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC
Najpopularnije
Najnovije