Autor: mi
Datum objave: 18.12.2016


FFC 27: Kimball nokautirao Peraka, Jelčić i Soldić osvojili pojaseve

U meču za FFC-ov naslov u poluteškoj kategoriji kojeg je upraznio Marcin Prachnio, Jeremy Kimball (14-5) tehničkim nokautom u trećoj rundi pobijedio je Maru Peraka (26-6-1)

25-godišnji Amerikanac borbu u zagrebačkoj Areni okončao je ground and poundom iz mounta u trećoj rundi.

Luka Jelčić (9-2) za manje od minute i pol osvojio je upražnjeni naslov u kategoriji do 70 kilograma. 


'Hitman' je iznimno agresivno ušao u meč protiv Talijana Danila Belluarda (6-2). Šakama je skratio distancu i srušio protivnika. Nakon što je došao u mount Jelčić je nizom udaraca  laktovima i šakama brzo završio Talijana.

Roberto Soldić (8-2) tehničkim nokautom protiv Ivice Truščeka (31-29) osvojio je naslov u velteru koji je upraznio Laszlo Szenyei. Trušček je izgubio orjentaciju na sredini ringa, okrenuo protivniku leđa i dok se okretao primio lijevi high kick u glavu. Soldić je potom nastavio serijom udaraca u tijelo u parteru, a sudac je prekinuo borbu nakon minute i 45 sekundi. Truščeku je ovo bio peti uzastopni poraz.

Filip Pejić (12-2-1) jednoglasnom odlukom sudaca obranio je naslov u perolakoj kategoriji protiv Engleza Jamesa Bruma (19-5).


Darko Stošić (10-1) i u revanšu je sudačkom odlukom pobijedio Diona Staringa (34-13) i obranio naslov u teškoj kategoriji.

37-godišnji Amerikanac David Mitchell (22-6) osvojio je pojas u srednjoj kategoriji prisilivši giljotinom u drugoj rundi na predaju Estonca Andyja Manzola (13-5) koji je u borbu uskočio prije nekoiko dana.


FFC 27 MMA:

Darko Stošić def. Dion Staring (jednoglasna sudačka odluka)
Jeremy Kimball  def. Maro Perak (TKO, R3) 
David Mitchel def. Andy Manzolo (submission, giljotina, r2)
Roberto Soldić  def. Ivica Trušček (TKO, R1)
Luka Jelčić def. Danilo Belluardo (TKO, R1)
Filip Pejić def. James Brum (jednoglasna odluka sudaca)



2735
Kategorije: MMA
Tagovi: Maro Perak, Luka Jelčić, Roberto Soldić
Najpopularnije
Najnovije