Autor: mi
Datum objave: 27.04.2019


Filip Pejić slavio nokautom u KSW debiju

Filip Pejić (14-2-2) na KSW-u 48 u Lublinu vratio se na borilište prvi put od listopada 2017.

26-godišnji 'Nitro' u debiju za poljsku promociju slavio je nokautom u drugoj rundi protiv Filipa Wolanskog (11-4). 


27-godišnji Poljak radi pasivni pritisak na početku, a hrvatski borac inicira prvu izmjenu udaraca. Pejić pogađa odličnim desnim low kickom i prijeti middle kickom. Obojica pogađaju u boksačkim izmjenama, a Pejić pokušava rušiti protivnika, ali Wolanski zaustavlja taj pokušaj i malo kasnije lijevim krošeom izbacuje Pejića iz ravnoteže. Pejić je do kraja runde imao još jedan neuspješan pokušaj rušenja.

U drugoj Pejić odličnim zadnjim kružnim pogađa Poljaka u glavu, a zatim odmah plasira i middle kick. Osjeća da je trenutak za napad i high kickom ruši Wolanskog, te ga završava udarcima iz mounta.

Savo Lazić (9-5) izgubio je nokautom u drugoj rundi od Michala Michalskog (7-4)

Lazić je bio blizu pobjedi nakon samo desetak sekundi. Odlično je desnim krošeom pogodio i rušio protivnika i napao ga dugačkom serijom udaraca. 29-godišnji Poljak nekako se uspio spasiti i od tada se meč okrenuo na njegovu stranu. Crnogorac je ostao bez snage, a Michalski dobro pogađa koljenima u tijelo iz klinča i zatim laktom. Pred kraj runde Poljak ponovno udarcem ruši Lazića.

Domaći borac u drugoj rundi drži tempo i konstantno pogađa protivnika. Lazić je pao sredinom runde nakon niza primljenih udaraca, a sudac je prekinuo meč.

Lazić je zamijenio prvotno najavljenog Miloša Janičića.


628
Kategorije: MMA
Tagovi: Filip Pejić
Najpopularnije
Najnovije