Autor: Admin
Datum objave: 26.06.2013
Komentari:
0,00


FITNESS SAVJETI

Fitnessom do boljeg raspoloženja

Najmanje što za sebe svatko može učiniti je posvetiti svojemu tijelu malo vremena i napraviti pokoju vježbu koja će oživiti tijelo i svakome vratiti osmijeh na lice...

 

Za naše bolje raspoloženje ali i vitkiju liniju potrebno je odvojiti svega 20 minuta dnevno. Naravno ako ste u mogućnosti sebi posvetiti malo više vremena ili pak odraditi takva dva kraća treninga dnevno učinak će biti još bolji.


Čovjek je biće kojemu je potreba za kretanjem urođena. Sjedenje po cijele dane, bilo to na poslu, faksu ili u školi, nakon kojega će se samo premjestiti u udobnu fotelju ili krevet te se izležavati ostatak dana sigurno neće dobro djelovati na njegovo fizičko i psihičko stanje.


Zato je najmanje što za sebe svatko može učiniti je posvetiti svojemu tijelu malo vremena i napraviti pokoju vježbu koja će oživiti tijelo i svakome vratiti osmijeh na lice.

Ako niste tip koji bi po ovom prekrasnom proljetnom vremenu prošetao na svježem zraku ništa manje loše nije opredijeliti se za vježbanje u vlastitom domu gdje ćete imati svoj mir i vježbati uz omiljenu glazbu ili tv seriju. Na taj način lako ćete izgubiti pojam u vremenu i svoje vježbanje sa 20 minuta produžiti i na sat vremena što vam može samo koristiti.

Sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci …. Za ove i slične vježbe nije vam potrebno ništa osim malo dobre volje. Ako niste baš maštoviti kada je vježbanje u pitanju, a ne da vam se ponavljati stalno jedno te iste vježbe nemojte odustati jer i za to postoji rješenje.


Zahvaljujući naglom napretku tehnologije danas iz vlastitoga doma možete otkriti tajne kvalitetnog i zanimljivog vježbanja. Materijala na internetu ima mnogo a na vama je da izaberete one koji vam najviše odgovaraju.

Za početak možete probati raditi vježbe uz vrlo popularnu i atraktivnu fitness instruktoricu uz koju će zasigurno i muški dio populacije rado odraditi koju vježbu.
3322
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Komentari
# 1 Dana 01.10.2012 - 09:53 VASO, LAKTAŠI ... je rekao/la:
Ova druga je ko beton..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije