Autor: Admin
Datum objave: 06.07.2012
Komentari:
5,00


FORREST GRIFFIN OPUŠTENO PO POBJEDU

Osjećam se odlično

Forrest ispred sebe ima meč u kojem je spreman umrijeti, protiv Tita Ortiza će upotrijebiti cijeli arsenal samo da bi upisao pobjedu...

 

Nakon otvorenog treninga koji se održao jučer, Griffin je dao intervju i izgledao jako opušteno s obzirom da će sutra ući u jako težak meč.

 

Prije godinu dana Griffin je u prvoj rundi nokautiran od strane Mauricai Shoguna Rue. Odmah nakon borbe sjeo je u privatni avion, zajedno sa Danom Whiteom i nakon slijetanja pohitao u bolnicu kako bi vidio rođenje svoje kćeri.

 

 

Sljedeći čovjek koji će pokušati pobijediti Griffina je Tito Ortiz, borac koji ovog vikenda ulazi u UFC-ovu kuću slavnih i koji bi se svakako htio pozdraviti sa fanovima s uzdignutim rukama na kraju borbe. Dvojica boraca će sigurno biti u UFC-ovim povijesnim knjigama jer ovo njihov treći međusobni okršaj.

 

„Ne znam kako se on osjeća. Uvjeren sam da je u formi, očekujem motiviranog Tita. Doći će pun vatre, doći će riješiti posao, a jedan od stvari koje moram spriječiti jest da me ruši u parter dok je još svjež. “ – rekao je Griffin.

1769
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Forrest Griffin, UFC 148
Komentari
# 1 Dana 06.07.2012 - 16:23 4 tube.com ... je rekao/la:
pomoce ortizu jaema jameson
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije