Autor: dh
Datum objave: 03.10.2020
Komentari:


Francis Ngannou želi borbu protiv Stipe Miočića u prosincu

Kamerunski borac zahtjeva od UFC-a da mu ugovore borbu s prvakom

Francis Ngannou mogao bi biti sljedeći suparnik UFC-ovom prvaku u teškoj kategoriji Amerikancu hrvatskih korijena Stipi Miočiću (38).


Naime, 34-godišnji kamerunski borac zahtjeva od UFC-a da mu ugovore borbu s prvakom, čak je i predložio da to bude 12. prosinca. 


No Miočić još nije dao naznaku kada bi se mogao vratiti u oktogon i hoće li sto učiniti još ove godine.


Ngannou se trenutačno priprema svojoj Extreme Couture dvorani, a trenira boks s poznatim trenerom Teddyjem Atlasom, koji je bio u timu Mikea Tysona. 


Kamerunac je još jednom javno izjavio kako želi uzvrat protiv Miočića.


- Želim se boriti protiv Miočića i neka to bude 12. prosinca, jer je to posljednji PPV u ovoj godini. To je za dva mjeseca i očekujem da ću dobiti priliku za taj datum - rekao je rekao Francis Ngannou.


Jon Jones je na putu da uđe u tešku kategoriju, ali još se ne zna hoće li to učiniti. Ngannou je jedan od glavnih kandidata za njegovog suparnika.

- Ne znam što će Jones napraviti, hoće li otići u tešku kategoriju, hoće li se vratiti u polutešku i boriti protiv Jana Blachowicza ili će čekati Adesanyu? To me se niti ne tiče - ističe Ngannou i zaključuje:


- Ja želim naslov prvaka teške kategorije, a to trenutačno drži Stipe Miočić i to je jedina borba o kojoj razmišljam.

Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić je posljednju borbu imao u kolovozu kada je trilogiju s Danielom Cormierom završio trijumfom.


Foto: Screenshot (Youtube, UFC)

810
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Stipe Miočić, Francis Ngannou
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije