Autor: A.B.
Datum objave: 07.11.2013
Komentari:
0,00


FRANK MIR NA LEGEND 2 EVENTU ALI SAMO KAO GOST

Frank Mir u Rusiji

Uz velika imena koja će osobno popratiti borbu Cro Cop-a našlo se ime njegova starog suparnika Frank Mira. Mir je nekoliko dana u Rusiji te je isto kao Alister Overeem spojio ugodno sa korisnim te tako vodi seminare i trenira dok iščekuje nadolazeće borbe velikana na eventu „Legend 2“

"Moja očekivanja su velika, produkcija je nevjerojatna, rijetko viđam ovako nešto. Veliki sam fan Mirka Filipovića i Melvina Manhoefa i zbilja želim vidjeti njihove mečeve. Ne samo to, bori se i Badr Hari, moj najomiljeniji kickboksač. Jako se veselim toj borbi. Biti će ovo noć za pamćenje"
 
Frank Mir trenutno vodi seminare sa mladima u Rusiji kako bi im prenio svoje veliko znanje o borilačkim sportovima i vještinama. Osim toga uči o kulturi zemlje u kojoj će biti održan Legend 2

„ Upravo sam naučio sto Mir znači na ruskom. Ima dva značenja ali ja bi se opredijelio za ovo prvo koje kaže da na ruskom Mir znači „mir ili Zemlja- isto što i „peace“ na engleskom.“ Odnosno Mir bi se jednako ugodno iznenadio i u Hrvatskoj gdje njegovo prezime ima isto takvo značenje.

Osvrnuo se i na ruske borce: „ Često treniram sa ruskim borcima. Uživam u Moskvi.“ Dovršio je Frank Mir koji je slobodno poslijepodne odlučio provesti u karting centru.

Još je ostalo jako malo do dvoboja na „Legend 2“ eventu. Nestrpljivo iščekujemo koje će se sljedeće „veliko“ ime pojaviti u Moskvi kako bi osobno prisustvovalo ovom spektaklu.

Pogledajte izvorni video na ruskom:

1854
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti, Frank Mir
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije