Autor: Admin
Datum objave: 18.10.2012
Komentari:
0,00


FRANK SHAMROCK O STRIKEFORCEU

Dolazi mu kraj

Frank Shamrock, legenda mješovitih borilačkih vještina je gostovao u emisiji Inside MMA i Bas Ruttenu govorio o Strikeforceu..

 

Frank Shamrock, jedna od osoba koja je zaslužna za stvaranje Strikeforce organizacije je Bas Ruttenu rekao kako je Strikeforce njegova beba. Opisao mu je kako je sve krenulo.

 

„Scott Coker i ja smo sjedili u cafe baru kada mi je rekao da želi ući u MMA biznis. Rekao sam mu da se šali, pitao ga zna li koliko je to teško i koliko novaca riskira. Bili smo poput braće i rukovali smo se i rekli idemo to napraviti.“ –rekao je Shamrock.

 


 

Shamrock je rekao kako je sve napore uložio u tu kompaniju, svaki dan se budio i disao za Strikeforce. Htio je poslati lijepu sliku svim borcima o sportu koji toliko voli.

 

„Scott je bio promotor, a ja sam bio zabavljač. Kada smo prodali organizaciju bilo mi je teže nego kad si me ti lomio u našoj prvoj borbi“ –rekao je Shamrock Ruttenu.

 

Frank smatra da je Zuffina kupovina Strikeforcea kraj za organizaciju. Shamrock bi volio otkupiti Strikeforce ali nema novaca, i ne vidi načina da spasi organizaciju koju je stvorio.

1649
Kategorije: MMA
Tagovi: Strikeforce
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije