Autor: mi
Datum objave: 27.05.2020


Fury: Ako pronađu cjepivo iduće godine ću se dva puta boriti s Joshuom

Tysona Furyja čeka treća borba s Deontayom Wilderom.

Meč je prvotno zakazan za sredinu srpnja u Las Vegasu, pa pomaknut za listopad, a s obzirom na situaciju ne zna se točno kada će se održati.

U međuvremenu promotor Anthonyja Joshue, Eddie Hearn, pokušao je nagovoriti Furyja da umjesto novog okršaja s Wilderom ide na borbu za neospornog prvaka s WBA, WBO, IBF i IBO prvakom Joshuom.

Wilder bi bio plaćen ako bi to dozvolio. 


Nakon što je prva borba u prosincu 2018. završila bez pobjednika dvojbenom odlukom sudaca, ‘Kralj Cigana’ u revanšu u veljači prekidom u 7. rundi nanio je Amerikancu prvi poraz u profesionalnoj karijeri i uzeo mu WBC-ov pojas.

“Ne bih platio Wilderu da pričeka ni 10 tisuća. Radije bih, kunem se Bogom, radije bih ponovno ušao u ring s njim i opet ga dobro našamarao. Prošli put nije samo dobio lekciju iz boksa, razbio sam ga, zar ne? Apsolutno sam ga uništio. Tako da neću nikome platiti da napravi mjesta, nokautirat ću sve klošare jednog za drugim, sve njih” rekao je u razgovoru za IFL TV.

“Ako karantena završi i pronađu cjepivo za koronavirus i svijet se vrati u normalu, onda su moguće dvije borbe s Joshuom iduće godine, sigurno. Ako prođem Deontaya Wildera ove godine. To nije nešto što se podrazumijeva, jer kad prvi put izgubite mogu se dogoditi dvije stvari – možete se slomiti kao što sam vidio puno, puno puta, balon se rasprsne. Ili možete stisnuti zube i dobijete još veću želju vratiti se i razbiti zube tipu koji vas je pobijedio. Ako se budem pripremio za Deontaya Wildera kao prošli put, kao trojanski ratnik, bez dijetalne cole i smetnji i velikog Shanea Furyja, bez intervjua ili bilo čega drugog onda mogu ponovno pobijediti”.

“Ako ne budem imao taj strogi stav i način života i uđem u trening kamp olako misleći već sam ga nokautirao, ovo će biti laka borba, blabla... Deontay Wilder će me najvjerojatnije brutalno nokautirati. Moram prići ovoj borbi kao da sam i dalje lineal prvak, kao da ga nisam pobijedio ni prvi ni drugi put i da sam i dalje jako, jako, jako gladan. Moram pružiti fantastičnu izvedbu zato jer na ovoj razini nema mjesta pogrešci. Jedna greška može vas skupo stajati.”



610
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije