Autor: mi
Datum objave: 27.01.2020


Fury: Ako Ruiz želi vratiti naslove trebao bi doći trenirati sa mnom

Tyson Fury ponudio je pomoć i savjet Andyju Ruizu.

Nakon što je šokirao svijet u lipnju kada ja kao zamjena ušao u meč s Anthonyjem Joshuom i pomeo branitelja naslova, Ruiz je isto tako razočarao sve kada se u revanšu u prosincu pojavio u lošoj formi i izgubio uvjerljivom jednoglasnom odlukom.

Sam je priznao da nije trenirao kako je trebalo i da je previše tulumario, a nedavno je dao otkaz treneru Mannyju Roblesu s kojim je osvojio naslov svjetskog prvaka.

Fury zna kroz što 'Destroyer' prolazi. Nakon što je sam izveo podvig pobijedivši Vladimira Klička 2015. i popeo se na tron teške kategorije, Furyju je život izmakao kontroli, te se odao alkoholu i kokainu, a pritom se i pošteno udebljao došavši na čak 170 kilograma. Uz to je bio i pozitivan na doping testu.


Uspio se vratiti u lipnju 2018. i 22. veljače u Las Vegasu ga čeka revanš s WBC-ovim prvakom Deontayom Wilderom.

“Savjetovao bih Andyju Ruizu da dođe trenirati sa mnom u Las Vegas. Ja ću mu vratiti titule, ne brinite oko toga. Ja sam bio na njegovom mjestu, već sam to prošao i sve sam već vidio. Nekad pobjedite, nekad izgubite. Izađete i tulumarite. Bit je da na kraju shvatite da je boks najvažnija stvar u vašem životu. Boks te doveo u poziciju u kojoj si sada. Boks ti daje sva ta blaga i zadovoljstva. Tako da poštuj to, odnosi se s poštovanjem i ljubi to” izjavio je Fury.

1317
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije