Autor: mi
Datum objave: 15.05.2020


Fury: Kad sam primio Wilderove najbolje udarce znao sam da me ne može pobijediti

Tyson Fury kaže da je nakon što se dva puta našao na podu u prvoj borbi protiv Deontaya Wildera postao uvjeren da ga Amerikanac ne može pobijediti.

Prvi dvoboj u prosincu 2018. završio je bez pobjednika podijeljenom odlukom sudaca (113:113, 111:115, 114:112), a unatoč tome što je Britanac imao dva brojanja većina promatrača se slaže da je trebao dobiti meč.


'Kralj Cigana' u revanšu u veljači ove godine potpuno je dominirao i završio borbu u 7. rundi i po drugi put postao svjetski prvak u teškoj kategoriji.


Održat će se i treća borba, ali je upitno kada. Bila je planirana za listopad, a s obzirom na situaciju oko pandemije koronavirusa mogla bi biti pomaknuta prema kraju godine.


"Svakome tko je htio slušati govorio sam da ću nokautirati Wildera zbog nečega što se dogodilo u prvoj borbi, nečega što sam vidio u prvoj borbi" rekao je Fury.

"Znao sam da me ne može pobijediti jer ako bi me ikad pobijedio pobijedio bi me nakon što sam tri godine izbivao iz ringa i imao samo dvije usrane povratničke borbe. Nije to mogao ni tada. Nije me mogao zadržati na podu kad me već imao tamo. Znao sam da me pogodio svojim najboljim udarcima i ja sam se ustao nakon njih. Tada sam znao da me ne može pobijediti."


"To je bila mentalna snaga, snaga volje, odlučnost i muda da samo kažem: U redu. A sada ću ja tebi pokazati sinko. Da vidimo kako ćeš reagirati na to. Mislim da je bio iznenađen kad sam ga napao od prvog gonga. I htio sam mu malo vratiti zato jer me dva puta rušio u prvoj borbi. U drugoj sam ga rušio tri ili četiri puta i time sam završio najveći povratak u povijesti boksa".
1015
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije