Autor: mi
Datum objave: 13.11.2019


Fury: Kada riješim Wildera boksat ću s Miočićem ako to bude želio

Tyson Fury kaže da rado prihvaća borbu sa Stipom Miočićem, ali u odnosu na njegove prethodne izjave sada želi isključivo boksački meč.

Doduše, prepreka njihovom dogovoru su druge zainteresirane strane s kojima imaju ugovore, ali ‘Kralj Cigana’ nada se da bi moglo doći do ove borbe kao što je to bilo u slučaju Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

Za sada predsjednik UFC-a Dana White nije previše zagrijan za ovu ideju.

Fury bi se borio s Miočićem nakon što odradi revanš s Deontayom Wilderom u veljači iduće godine.


“Stipe kaže da hoće boksati sa mnom. To bi zasigurno bila dobra borba. Nakon što se riješim Wildera borit ću se sa Stipom u boksačkom meču ako bude htio. To bi bio veliki crossover meč poput Mayweathera i McGregora.”

Fury je nedavno odradio MMA trening s UFC-ovim srednjašem Darrenom Tillom.

Početkom mjeseca izjavio je da želi MMA borbu ili s Miočićem ili Francisom Ngannouom, ali je u međuvremenu promijenio mišljenje.

„Vrlo sam ozbiljan u vezi ovoga. Pričao sam o tome s Conorom McGregorom” izjavio je za IFL TV.

„Danas sam dobio poruku od Franka Mira, bivšeg UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji koji mi je rekao da se javim i da bi volio raditi sa mnom za MMA debi. Dana nazovi me. Možemo napraviti velike stvari.”


„Ne bojim se nikoga od njih. Tko je UFC-ov svjetski prvak u teškoj kategoriji? Američki Hrvat Stipe Miočić. Odmah bih se borio protiv njega, nema problema. Pobijedio je Daniela Cormiera u revanšu. Dobri udarci u tijelo. Ili Francisa Ngannoua. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ja sam 'Kralj Cigana'. Ja sam boksač, ali i jedan opasan jebač”.



Foto: Sky Sports


779
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije