Autor: Admin
Datum objave: 20.04.2013
Komentari:
0,00


FURY NA DVIJE BORBE OD KLITSCHKOVIH

Prema riječima njegovog menadžera

Tyson Fury bi mogao kroz nekoliko  borbi dobiti priliku protiv Wladimira Klitschka, prema riječima njegovog menadžera osigura li dvije pobjede, borba je njegova..

 

Tyson Fury će večeras debitirati u Sjedinjenim Američkim Državama, njegov promotor Mick Hennessy kaže kako je dvije borbe od sraza sa mlađim Klitschkom.

 

Mick Hennessy je pred večerašnju borbu Tysona Furyja izjavio kako je njegov štićenik samo na dvije borbe od prilike za titulu prvaka protiv ukrajinskog boksača Wladimira Klitschka. Ono što je još važnije, Hennessy je izjavio kako je već razgovarao s timom Kubrata Puleva s kojima je dogovorio IBF eliminacijski meč koji bi se trebao održati ovog ljeta, naravno ako Fury večeras pobijedi Cunninghama.

 

 

 

„Tyson se želi boriti s jednim od Klitschkovih, ali od Vitalija još ništa, nije rekao ni tko bi bio njegov protivnik ni kada bi se borio, stoga ćemo ići na drugog brata.“ – rekao je Hennessy.

 

Fury i Cunningham se bore za priliku protiv Kubrata Puleva, znači da bi pobjednik dobio priliku upravo protiv Puleva. Pulev je u zadnjoj borbi pobijedio Alexandera Ustinova i trebao se boriti s Tomaszom Adamekom koji je odustao od borbe.

 

Prema riječima Hennessyja Team Fury je ozbiljan i korača ozbiljnim koracima prema naprijed.

1855
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Tyson Fury
Komentari
# 1 Dana 24.04.2013 - 06:04 jakov ... je rekao/la:
neka čeka četiri borbe pa će vitali umrjeti od starosti - u trećoj rundi,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije