Autor: mi
Datum objave: 28.06.2019


Fury: Otvoren sam za borbu s Millerom. Ako on ima potrebu raditi ono što je napravio to nije moja stvar

Tyson Fury planira sljedeću borbu za rujan ili listopad, moguće u New Yorku.

Prvi izbor za protivnika je bruklinski boksač Jarrell Miller, koji je uz ring u Vegasu pratio Britančevu pobjedu protiv Toma Schwarza.

Nakon što je čuo mogućnost da će se Miller možda boriti s Furyjem promotor Anthonyja Joshue Eddie Hearn je poludio.

Amerikanac se trebao boriti protiv Joshue 1. lipnja, ali je pao na tri različita doping testa uoči meča. Zamijenio ga je Andy Ruiz Jr. i Hearnovom boksaču uzeo pojaseve svjetskog prvaka.


Millerova suspenzija ističe u rujnu, ali je upitno može li dobiti licencu u New Yorku, a Furyjevom timu iz promotivnih razloga treba konkretno ime protivnika,


Hearn je dodao i da smatra da se Fury neće boriti  s 'protivnikom koji ima puls' sve do revanša s Wilderom.

“Ne zanima me bilo što što Eddie Hearn kaže. Svi koje on nema su sranje. Tom Schwarz je smeće, ali je Dillian Whyte briljantan. Joshua je briljantan, ali Tyson Fury je smeće. Chisora i Takam su sjajni, ali svi ostali su sranje. Deontay Wilder je sranje, ja sam sranje. Svi koje nema su sranje, a svi koji su s njim su sjajni” rekao je 'Kralj Cigana' za IFL TV.

„Po mom mišljenju on ne zna ništa o boksu. Dereck Chisora je izgubio od Agita Kabayela jer on nije odradio svoj posao. Doveo je Joshuu da izgubi od Ruiza jer je gledao njegovo tijelo, a nije proučavao njegov boks. To su činjenice.”

„Otvoren sam za borbu s Jarrellom Millerom, bez problema. Ja nemam problem s njim. Ako on ima potrebu raditi ono što je napravio to nije moja stvar. Moja briga su boks i pobjede, ne to što drugi čovjek radi sebi. Jarrell Miller je opcija. On je velik čovjek, visoko rangiran, 130 kila i neporažen u koliko borbi? On je najviše rangirani borac koji je slobodan. On je broj 3 u Americi, iza Ruiza i Wildera. Mislim da je visoko rangiran kod nekih organizacija. A zbog ovog skandala je i popularan.”

„Naravno da će Eddie Hearn reći nešto negativno zato jer je njegovu zlatnu koku upravo raznio debeli tip. Mora pokušati mene diskreditirati kako bi on ispao dobro.” 



747
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Jarrell Miller
Najpopularnije
Najnovije