Autor: mi
Datum objave: 12.03.2020


Fury prognozira borbu između Duboisa i Joycea

Tyson Fury prognozirao je ishod velikog britanskog dvoboja između Joea Joycea i Daniela Duboisa planiranog za 11. travnja.

'Kralj Cigana' trenirao je s obojicom, a s 22-godišnjim Duboisom je sparirao još 2017. uoči povratka u ring i tada je rekao: „Mogu reći da sam sparirao s mladim kraljem koji tek dolazi. Mislim da je bio fantastičan”.

Pobjednik tog dvoboja bit će u konkurenciji za protivnika britanskim zvijezdama poput Furyja ili Anthonyja Joshue i iz ringa će izaći kao europski, britanski i prvak Commonwealtha, te s WBC-ovim srebrnim i WBO internacionalnim pojasom.

„Već sam promijenio mišljenje nekoliko puta” rekao je Fury o okršaju Duboisa i Joycea.

„Sparirao sam s obojicom i to će biti dobra borba. Obojica imaju svoje kvalitete i slabosti. Ali, nakon što sam analizirao situaciju mislim da će ga Dubois dohvatiti i to rano. Dubois je mlađi, svježiji, njegovi udarci su stvarno jaki i trenutno ga jako dobro ide.”

Većina stručnjaka se slaže da će Joyceove šanse rasti kako meč bude odmicao i WBC-ov prvak u teškoj kategoriji se slaže s tim.

„Ako Joe uspije preživjeti početne napade i odvući ga u duboke vode onda bi mogao pobijediti.”

„Joe počinje sporo, ide teškim korakom, ali u istom ritmu i to cijelu borbu. Ako prođe sedmu rundu mogao bi pobijediti kasnim prekidom.”


„Ali, ovi momci su svaki dan u dvorani. Neće se umoriti i ostati bez snage nakon pet rundi. Dubois nije neki debeli tip koji uopće ne trenira. On je izrezan, svakog dana trenira poput Trojanca i vrlo je dobar talent.”


2060
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Daniel Dubois, Joe Joyce
Najpopularnije
Najnovije