Autor: mi
Datum objave: 30.05.2020


Fury: Prvi put kad pogodim Joshuu opet će zaplesati po ringu kao Bambi

Boksački svijet već se neko vrijeme nada da će dobiti neospornog prvaka svijeta u teškoj kategoriji, prvog nakon Lennoxa Lewisa.

Trenutno pojaseve najvećih federacija drže Britanci Tyson Fury i Anthony Joshua.


Postoje planovi za njihov dvoboj iduće godine, ali obojica već imaju preuzete obveze – Fury treću borbu s Deontayom Wilderom, a Joshua meč s obveznim IBF-ovim izazivačem Kubratom Pulevom.


Fury kaže da je Joshuin stil skrojen za njega.

“AJ-ev stil je skrojen za mene. Uspravan, hoda naprijed, klasična obrana” izjavio je ‘Kralj Cigana’ za Sky Sports.

“Moćan i jak, ali bez rada nogu, uz to jedva da pruža otpor kad se nađe u problemima i ponaša se pomalo kukavički kad primi jak udarac. Nokautirat ću ga u prve dvije-tri runde. Prvi put kad ga pogodim noge će mu zaplesati. Skočit ću na njega poput onog debeljka (Andy Ruiz). Reći ću vam i koji će to zdarac biti. Da vam kažem? Lijevi kroše u sljepoočnu kost  i opet će zaplesati kao Bambi po ringu”.

Eddie Hearn kao i obično ispuhuje puno toplog zraka ne govoreći ništa. Već neko vrijeme nudim Joshui borbu. Pokušavam dogovoriti tu borbu zadnjih pet godina, a uopće nisam bio blizu tome. Eddie je Joshuin promotor tako da će morati razgovarati s mojim timom kako bi do nje došlo, da damo fanovima što žele i prestanu bježati od najveće borbe još od one između Lennoxa Lewisa i Franka Bruna."

980
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije