Autor: mi
Datum objave: 11.06.2020


Fury zahvaljuje mafijaškom bossu za dogovor za borbu s Joshuom

Tyson Fury objavio je da je postigao dogovor za borbe s Anthonyjem Joshuom, a prva bi se trebala održati iduće godine.

Ipak još je puno prepreka do te borbe, obojica imaju obveze i ugovori još nisu potpisani, dogovorena je podjela zarade pola-pola, a u planu su dvije borbe.

Fury je zahvalnost za postizanje dogovora iskazao Danielu Kinahanu, koji je osim toga što je osnivač MTK menadžmenta, osumnjičen kao vođa skupine koja se bavi organiziranim kriminalom.


Iako mu ništa nije dokazano Criminal Assets Bureau (CAB) na sudu je imenovao Dublinca vođom kartela Kinahan, zločinačke organizacije koja je uključena u šverc drogom i oružjem, te ubojstva.


Irish Times je objavio i da je španjolski policajac 2018. svjedočio na sudu u Marbelli da je Kinahan naručio ubojstvo rivala u Costa Del Solu 2015. godine.


Kinahan trenutno živi u Dubaiju kamo je izbjegao nakon neuspješnog pokušaja atentata 2016. do kojeg je došlo na vaganju za boksački meč u Dublinu.

“Upravo sam završio telefonski razgovor s Danielom Kinahanom, koji me obavijestio da je dogovorena najveća borba u povijesti britanskog boksa...” objavio je Fury.


“Svaka čast Danu, obavio je posao. Dogovor je za dvije borbe, Tyson Fury protiv Anthonyja Joshue iduće godine. Ima jedan problem. Prvo moram u sljedećoj borbi razbiti facu Deontayu Wilderu. A onda ćemo iduće godine vidjeti borbu s Joshuom”.

2032
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije