Autor: mi
Datum objave: 01.03.2020


Furyjev otac: Joshua bi plakao nakon 4 runde. Prije će se umiroviti nego boriti s Tysonom

Otac Tysona Furyja ne očekuje da će se njegov sin uskoro boriti s Anthonyjem Joshuom.

Čim je Fury u revanšu u Vegasu pobijedio Deontaya Wildera, Joshuin promotor Eddie Hearn uporno je krenuo u nagovaranje 'Kralja Cigana' da odustane od treće borbe s Wilderom i da se bori s AJ-em za neosponrog prvaka u teškoj kategoriji.

No, Wilder se odlučio za treću borbu s Furyjem, a John Fury vjeruje da se Joshua i ovako i onako zapravo ne želi boriti s njegovim sinom.

"Oni nisu na istoj razini. Znate kao što su vanzemaljci godinama ispred nas po pitanju pameti" izjavio je John Fury za IFL TV.

"Toliko je moj sin ispred Joshue po pitanju sposobnosti. On to ne može, ima spore noge. Iako ima brze ruke, napravi 1-2-lijevi kroše, a brada mu strši u zraku."


"Vidjeli ste ga, ostane bez daha istog trena kad se nađe pod pritiskom. Tyson će učiniti i više od toga. Plakat će nakon četiri runde. Ne mislim da ćete vidjeti tu borbu, jer se on previše boji. Prije će se umiroviti nego boriti s Tysonom. 'Kralj Cigana' će ga poslati u mirovinu i prije nego se bude borio s njim."


"On nema ništa čime ga može pobijediti. Ne treba mu novac. On je trilijunaš ne treba mu. Zašto bi uprljao svoju ostavštinu dozvolivši velikom cigiću da ga ugasi? To je kraj priče."
986
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije