Autor: mi
Datum objave: 08.01.2017


Garbrandt: Uštedjet ću svima novac i objaviti snimku na kojoj nokautiram Dillashawa

I dok nije držao pojas prvaka zbog ozljede Dominick Cruz bio je smatran kraljem bantama.

To je vrijedilo sve do UFC-a 207 kada je Cody Garbrandt izdominirao 'Dominatora' i postao novi vladar kategorije.

Garbrandt je član Teama Alpha Male, a bivši član TAM-a T.J. Dillashaw na istoj priredbi pobijedio je Johna Linekera i sudar ove dvojice izaziva zanimanje MMA fanova.


Pogotovo jer je Dillashaw izjavio da je natjerao Garbrandta na plač tijekom zajedničkih treninga.

'No Love' je odgovorio da će radije objaviti snimku na kojoj je nokautirao Dillashawa nego mu pružiti priliku da se ponovno bori za naslov.

"Nemam ništa protiv da ponovno nalupam T.J.-a. On je bio rak na našem timu i ono što je on napravio, pokušao nas uništiti, čini ovu stvar osobnom. Uštedjet ću svima 60 dolara za kupnju pay-per-viewa i objaviti snimku na kojoj ga nokautiram i to dok sam bio 1-0. Imao sam tada jednu borbu. Taj šupak me nije nikada rasplakao na treningu. Nisam ja bio taj koji je nokautiran gledao u strop. Taj tip će pokušati bilo što, tip je užasan trash talker. Užasan".


Dillashaw je naslov u bantamu izgubio prošlog siječnja od Cruza. Prije pobjede nad Linekerom osvetio je poraz protiv Raphaela Assuncaoa.

"Dobio bih pravu zadovoljštinu kada bih ga nalupao, bez sumnje. Samo zbog onoga što je učinio našem timu. Prodao se. On je prodana duša. Prodao je svoje prijatelje, sve koji su ga doveli do tamo. Zaboravio je tko ga je doveo do tamo gdje je bio. Vidio je malo novca i jebeno otrčao. Pobjegao. Ali, ja sam uvijek bio tamo, neokrunjeni prvak. Ja sam bio neokrunjeni prvak i kad je on bio tamo."


25-godišnji Garbrandt ima 13 pobjeda u karijeri bez poraza. U UFC-u je 6-0, a pažnju na sebe skrenuo je nokautom protiv Thomasa Almeide u svibnju prošle godine. Brazilcu je to bio prvi poraz u karijeri nakon što je upisao 21 uzastopnu pobjedu.






Foto: Mark J. Rebilas

1355
Kategorije: MMA
Tagovi: T.J. Dillashaw, Dominick Cruz, Cody Garbrandt
Najpopularnije
Najnovije