Autor: mi
Datum objave: 11.12.2019


Garcia: Blizu smo dogovoru za borbu s Pacquiaom

Mikey Garcia (39-1, 30 KO) već duže vremena cilja na borbu s Mannyjem Pacquiaom (62-7-2, 39 KO).

31-godišnji Amerikanac nada se da bi do borbe s WBA ‘super’ prvakom u velteru moglo doći 2020. godine.


40-godišnji Pacquiao je imao odličnu 2019. U siječnju je uvjerljivom izvedbom porazio Adreina Bronera, a zatim je u srpnju protiv prethodno neporaženog Keitha Thurmana još jednom osvojio naslov svjetskog prvaka u kategoriji do 66.7 kilograma.


Garcia je u ožujku pretrpio prvi poraz u karijeri izgubivši jednoglansom odlukom od IBF-ovog prvaka u velteru Errola Spencea.


Razgovori su u tijeku, ali ništa nije dogovoreno jer Filipinac kao još jednog mogućeg protivnika razmatra Dannyja Garciju.

“Već dugo vremena razgovaramo o borbi s Mannyjem Pacquiaom i čini se da smo zaista vrlo blizu i da bi stavrno moglo doći do borbe. Ništa nije sigurno. On u ovom trenutku ima neke političke obveze, ali zadnje što sam čuo je da je zainteresiran za borbu početkom ljeta. Još nije dogovorio protivnika i zato ja pokzušavam uskočiti i doći do te borbe” izjavio je Garcia za Fighthype.


„Borba bi se najvjerojatnije trebala održati u Vegasu, jer budimo iskreni, tu imamo najviše fanova. Neće svatko  moći otputovati u Saudijsku Arabiju ili neku egzotičnu lokaciju, ali ja se mogu boriti bilo gdje.”





Foto: Ryan Hafey
461
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Mikey Garcia
Najpopularnije
Najnovije