Autor: Korina Haler
Datum objave: 11.11.2013
Komentari:
0,00


GAVRILOVIĆ IZGUBIO UTRKU ZA OSVAJANJE NASLOVA PRVAKA

Održano VI. kolo I. HHL 2013.

Na domaćem terenu Gavrilović je izgubio posljednju priliku da pobjedom nad Vindijom izbori majstoricu u kojoj bi se odlučivalo o naslovu prvaka. Petrinjcima baš ništa nije polazilo za rukom iako su imali čak tri prigode okrenuti meč u svoju korist. Čak ni vjerna i bučna publika  predvođena petrinjskim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem  nije pomogla. Njih nešto oko 200-tinjak stvorili su fantastičnu atmosferu i ovaj put, ali jednostavno nije išlo.  

Prva borba u 55 kg Grabovac – Bešanić  počela je dominacijom Bešanića, da bi Grabovac u završnici izvojevao pobjedu. Oba hrvača bili su iscrpljeni skidanjem težine uoči meča, a u vrlo teškoj i iscrpljujućoj borbi pobijedio je onaj hrvač koji je imao više snage dočekati kraj borbe. Čestitke obojci hrvača na njihovoj žrtvi i dobroj borbi.

Nakon vodstva od 1:0 uslijedila je borba u kategoriji 60 kg Baniček – Frankol u kojoj je puno iskusniji Baniček došao do pobjede tehničkom tušem prije isteka 2 runde. Baniček je do pobjede došao sa nekoliko atraktivnih zahvata, što potvrđuje da se radi o jednom od ponajboljih hrvača lige koji već treću godinu za redom ne zna za poraz u ovom natjecanju.  Pobjedom Baničeka povećano je vodstvo Gavrilovića na 2:0, i tada se činilo da je pobjeda Gavrilovića sigurna.

Slijedila je borba Šimatić – B . Šokman u kategoriji 66 kg, a da sve nije onako kako se činilo potvrdio je konačni ishod borbe. Sasvim neočekivano, za klupu Gavrilovića, Šimatić je izgubio prije isteka 2 runde. Krivi pristup Šimatića u ovoj borbi  omogućio je Šokmanu pobjedu , i prvi bod za Vindiju.

Kategorija 74 kg  Sigur – Sokol završila je pobjedom Sokola ali nakon vrlo teške i neizvjesne borbe. Sokol je prvotno poveo 1:0 i na samom kraju 2 runde osvojio još 1 bod. Istovremeno je Sigur izveo akciju za 2 boda ,  prema mišljenju trenera Gavrilovića , koju sudac nije bodovao i Vindija je došla do izjednačenja 2:2.
Kategorija 84 kg Krizmanić – Janečić, gdje je  još jedan od reprezentativaca iz redova Vindije, došao do pobjede i osigurao vodstvo Vindije. Krizmanić je dominirao većim dijelom borbe ali nije uspio poentirati.

Kako Gavrilović nije ranije iskoristio svoje šanse odluka meča ovisila je o borbi u kategoriji 96 kg T. Lavrić – Starčević. To je bila borba htijenja i iskustva u kojoj je Tomislav dominirao što je rezultiralo prvotnim vodstvom 2:0. Nakon toga je slijedilo jedno nepotrebno bacanje koje je Starčeviću omogućilo izjednačenje rezultata . Tomislav se više nije mogao vratiti u meč, a Starčević je vrlo iskusno kontrolirao borbu i u samoj završnici borbe osvojio još dodatne bodove.

Prije borbe u kategoriji 120 kg, Gavrilović više nije mogao stići vodstvo Vindije ( 2:4) tako da ishod posljednje borbe nije imao bitan učinak na konačni rezultat. Međutim S. Lavrić – D. Šokman priuštili su još jednu vrlo atraktivnu i na momente neizvjesnu borbu kakve su uostalom bile sve tijekom meča. Stjepan je bio uspješniji i u dvije runde savladao Šokmana i postavio konačni rezultat susreta Gavrilović – Vindija 3:4.   

Osvrt Franje Perkovića, trenera hrvačkog kluba Gavrilović , na održano  VI. kolo 1. HHL
„Mogu biti zadovoljan što za sada čvrsto držimo drugu poziciju u ligi što je bolje od prošlogodišnjeg plasmana. Međutim nikako ne mogu biti zadovoljan ishodima mečeva u kategoriji 66 i 96 kg, u kojima smo trebali osvojiti presudni bod u ovom meču koji bi nam osigurao konačnu pobjedu.  Kad tome dodam da je u kategoriji 74 kg sudac mogao dosuditi 2 boda Siguru  meč bi već tada bio riješen, ali ni to se nije dogodilo. Imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili. U svakom slučaju čestitke mojim hrvačima i hrvačima Vindije koji su nam priredili jedan nesvakidašnji meč u ligaškom natjecanju dostojan pravog derbija.   U idućem kolu dočekujemo Lokomotivu i nadamo se potvrdi naše druge pozicije. „ Rekao je Perković.

Rezultati VI. kola I. HHL 2013.

LOKOMOTIVA                     4
LIKA                                  3
SESVETE                           4
SEVETSKI KRALJE               3
GAVRILOVIĆ                      3
VINDIJA                            4

50-55 kg Grabovac – Bešenić 1:0 (8:5 diskv. 4,35 min)
60 kg Baniček – Frankol (tt 9:0 – 4,03 min)
66 kg Šimatić – B. Šokman (tt 5:12 – 5,56 min)
74 kg Sigur – Sokol (pb 0:2)
84 kg Krizmanić – Janečić (pb 1:4)
96 kg T. Lavrić – Starčević (pb 2:4)
120 kg S. Lavrić – D. Šokman (pb 7:1)

 

1410
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje
Komentari
# 6 Dana 29.10.2015 - 16:06 Cisal ... je rekao/la:
Ja ih znam sve prepoznati, kad vidim ovkaav linijski grafikon, ali da bi ih znao nacrtat, ne znam, nisam probao. Jednom sam probao nacrtati neku zenu svezanih ociju, pa eto dokle je doslo, cak su joj i ime nadili. Zovu je Mona Liza!! http://mwuqgtbmej.com [url=http://lmwdxvwcdsp.com]lmwdxvwcdsp[/url] [link=http://yfsnsup.com]yfsnsup[/link]
 
# 5 Dana 26.10.2015 - 08:08 Dylan ... je rekao/la:
ja dosta vozim F1 igre pa onda znam više manje sve staze napamet i pokušavao sam crtat, al nije mi baš naboljje išlo. rosberg je ovdje gotovo 100% točno nacrtao svaki zavoj samo u uvećanom izdanju, tako da mislim da bi to puno bolje izgledalo da je crtao po praznom papiru. http://feynuyavm.com [url=http://rmzwzq.com]rmzwzq[/url] [link=http://ewkovbibptc.com]ewkovbibptc[/link]
 
# 4 Dana 24.10.2015 - 14:49 Eliz ... je rekao/la:
daj počmi više baš da vidim jesi li se šta popravija u odsnouna 2009 . ako je sudit po kvalifikacijama jesi ali ako je sudit po trkama nisi . u 2009. 7 trka i 2 odustajanja . baš me zanima oče li bit po jutru se dan pozna ili prvi mačići se u vodu bacaju volija bi ovo drugo ..
 
# 3 Dana 15.01.2015 - 14:29 Lianos ... je rekao/la:
s obzirom na kteiltavu i konkurentnost ovogodišnjeg MGP njih bi trebalo kažnjavat ne sa 5 mista doli nego sa 5 mista gori a kako je sve izgledalo ružičasto na kraju sezone 2011. .okupija se trust mozgova na čelu sa brawnom i konstruira nikad gori bolid od nastupanja MGP u F 1 http://cwfvmoclmh.com [url=http://ctxthdjl.com]ctxthdjl[/url] [link=http://ygwmpni.com]ygwmpni[/link]
 
# 2 Dana 14.01.2015 - 05:37 Cindy ... je rekao/la:
da , da ..da prekinem ovo ptijeravanpe priznajem da si u pravu . u krivu sam ja jer sam zaboravija da postoji grosjeanov pritisak od kimija i ovi drugi pritisak koji ti spominješ , a kome je izložen lewis koji je mora ostvarit nešto btw šteta šta uz sve grafike koje vidimo ne postoji neka koja bi pokazivala otkucaje srca i tlak vozača da vidimo ko je pod velikim pritiskom , ko pod nešto manjim , a ko ladne glave http://zcqfjeybp.com [url=http://wiuskejm.com]wiuskejm[/url] [link=http://ywzghggoh.com]ywzghggoh[/link]
 
# 1 Dana 12.01.2015 - 07:56 Ryne ... je rekao/la:
That insight solves the prleobm. Thanks!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije