Autor: Admin
Datum objave: 22.10.2013
Komentari:
5,00


GAVRILOVIĆ NOŠEN FANTASTIČNOM PUBLIKOM UVJERLJIVO SAVLADAO SESVETE

Gavrilović – Sesvete 6:1

HK Gavrilović je trijumfirao ovog vikenda, Gavrilović je ekspresno riješio meč u svoju korist već  na samom početku.

 

U 3 kolu 1 HHL Gavrilović je došao do pobjede bodrenjem fantastičnom publikom. Njih oko dvjestotinjak, koliko ih može primiti hrvačka dvorana, sve vrijeme meča dali su  veliku podršku svome klubu. Mnogi su se prisjetili dana kada je klub , na krilima istih tih navijača, osvajao velike trofeje i nizao naslove prvaka.

 

Dragan Vidović u kategoriji 55 nije imao protivnika i ostvario prvi bod za vodstvo Gavrilovića. Zatim su se pobjede nizale kao na traci.

 

Boris Banićek u kategoriji 60 kg pobijedio je Tina Pušića tušem u 1 rundi. Isto je pošlo za rukom Mateju Marjanoviću koji je u kategoriji 66 kg za samo 30 sekundi savladao Filapa Bakulu.

 

U kategoriji 74 kg Robert Sigur je vrlo uvjerljivo, tušem, savladao Mislava Kukasa , nakon čega je i pitanje pobjednika susreta bilo riješeno a Gavrilović je ostvario vodstvo 4:0.

 

Vrlo napeta i neizvjesna borba bila je ona u kategoriji 74 kg gdje je Danijel Krizmanić došao do pobjede tušem nad vrlo dobrim Andrejom Jazvom. 

 

Jednako zanimljiva i neizvjesna borba se vodila i u kategoriji 96 kg gdje je Tomislav Lavrić tek tijekom 2 runde došao do prednosti nad uvijek nezgodnim i opasnim Hrvojem Šavukom.

 

Time je još jednom potvrđena dominacija domaćina koji je prije završne borbe susreta poveo 6:0.  Za  jedinu pobjedu Sesvećana pobrinuo se Anton Đok u kategoriji 120 kg koji je vrlo uvjerljivo u 2 runde savladao Stjepana Lavrića, i postavio konačni rezultat susreta Gavrilović – Sesvete 6:1.

 

50-55 kg Vidović 1:0 (bb)

 

60 kg Baniček - Pušić 1:0 (6:0 tuš-1,51 min)

 

66 kg Marjanović - Bakula 1:0 (7:0 ttuš-0,30 min)

 

74 kg Sigur - Kukas 1:0 (9:1 tuš-4,38 min)

 

84 kg Krizmanić - Jazvo 1:0 (10:6 tuš-5,58 min)

 

96 kg T.Lavrić - Šavuk 1:0 (pb 4:1)

 

120 kg S.Lavrić - Đok 0:1 (pb 0:5)

 

„Zadovoljan sam nastupom svojih hrvača i postignutim rezultatom. Posebno sam  zadovoljan  velikom odazivu publike i  vatrenim navijanjem koje nam je  dalo dodatni  poticaj da slavimo na domaćem terenu.  U pripremnom periodu za ovu ligašku sezono imali smo određenih poteškoća tako da nam pojedini hrvači još nisu postigli odgovarajuću formu, ali i to se iz susreta u susret popravlja.  Danas smo malo promijenili standardnu postavu tako da su na „klupi“ ostali  Kadečka , Šimatić,  Grabovac, Mitrović, Ivan i Anđelko Barišić.  Obzirom da imam u pričuvi gotovo još jednu cijelu ekipi, nastojim od meča do meča svima dati priliku da nastupe u ovom natjecanju.“ – rekao je trener Franjo Pereković

1500
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije