Autor: Admin
Datum objave: 04.11.2013
Komentari:
0,00


GAVRILOVIĆ PORAZIO SESVETSKI KRALJEVAC

Odličan nastup iskusnih Gavrilovića

Hrvači petrinjskog Gavrilovića, u 5. krugu Lige za prava 1.HHL, sa 6:1, bili su bolji od Sesvetskog Kraljevca.

 

Petrinjci su već na startu imali prednost budući gosti nisu imali predstavnika u kategoriji 50-55 kg u kojoj je Dragan Vidović „upisao" prvi bod, a nastavio je Boris Baniček (60 kg) tušem u 3. minuti protiv Maria Stjepića.

 

U kategoriji do 66 kg Kristijan Šimatić je do pobjede došao tehničkim tušem (8:0) u 5. minuti protiv Luke Šačića, a jedini bod gostima donio je Filip Šačić u kategoriji do 74 kg protiv Roberta Sigura pobjedom na bodove (8:4).

 

Nakon toga uslijedile su brzopotezne pobjede, tehničkim tuševima, u posljednje tri kategorije. Do 84 kg Ivan Barišić je (tt 8:0 – 1,25 min) bio bolji od Marka Bajca, do 96 kg Vinko Kadečka (tt 7:0 – 1,07 min) protiv Dominika Hundrića i do 120 kg Stjepan Lavrić (tt 9:1 – 2,00 min) protiv Frane Grebenara.

 

 

 

Franjo Pereković trener Gavrilovića:

 

„Pobijedili smo jednu vrlo mladu i perspektivnu ekipu čije vrijeme tek dolazi i koja gradi svoju ekipu na način kako mi to radimo već godinama.  U svakom slučaju je još jedan dobro odrađen meč iza nas, što nam je dodatni poticaj za nastavak natjecanja. Polovica natjecanja je odrađena i mislim da je neupitna naša druga pozicija u ovom natjecanju.  Ukoliko bi ostvarili ovakav plasman mogli bi biti  zadovoljni obzirom da smo protekle 3-4 godine natjecanje završavali kao trećeplasirana ekipa 1 HHL.  Vjerujem kako još uvijek nismo dali svoj maksimum što bi trebali i dokazati već narednog vikenda kada nam dolazi prvoplasirana ekipa natjecanja, super jaka Vindija.  Domaći teren i najbolja hrvačka publika samo su dodatni motiv da u nadolazećem meču damo sve od sebe.“

 

Nakon 5 kola , Vindija je prvoplasirana ekipa natjecanja, drugi je Gavrilović, Sesvete treće, Lika četvrta, Sesvetski Kraljevac peti i Lokomotiva posljednja.

1410
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije