Autor: mi
Datum objave: 22.12.2019


Ghita: Prave legende ne priznaju lažne prvake. Badr Hari je pravi prvak

Bivši Gloryjev borac Daniel Ghita prokomentirao je revanš između Badra Harija i Rica Verhoevena.

Nizozemac je i drugi put pobijedio zahvaljujući ozljedi protivnika, a ovog puta se prije ozljede dva puta našao na podu i opasno mu je prijetio gubitak naslova prvaka u teškoj kategoriji.


"Badr Hari je pravi prvak kick boksa. Badre, ti si naš pravi prvak!"


"Glory neka zadrži svog lažnog prvaka. Prave legende ne priznaju lažne prvake. Rico nisi pobijedio u ovoj borbi. Kao što sam rekao, pravi kick bokser Badr s jedne i sportaš s druge strane. Rico je izjavio da je napravio dvije greške. Smiješno. Čovječe završio si na podu. Priznaj da je Badr bio boji i da te dvaput rušio. Nisi ti napravio dvije greške već je on bio bolji" objavio je 38-godišnji Rumunj na Facebooku.

Ghita i Verhoeven su imali veliko suparništvo u Gloryju. Borili su se dva puta. Jednom u finalu turnira, a drugi put u meču za prvog prvaka u teškoj kategoriji. Oba puta Nizozemac je slavio na bodove, a Rumunj je smatrao da je oštećen u tim mečevima i nezadovoljan je napustio promociju.


Ghita je tijekom karijere pobjeđivao Errola Zimmermana dva puta, Dževada Poturka tri puta, Freddyja Kemaya, Igora Mihaljevića, Tomaša Hrona, Jamala Ben Saddika, Andersona Silvu, Mourada Bouzidija, Sergeja Kharitonova, Hesdyja Gergesa, Briana Douwesa i dva puta pokojnog Sergeja Lascenka.



2491
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Badr Hari, Daniel Ghita, Rico Verhoeven
Najpopularnije
Najnovije