Autor: Admin
Datum objave: 27.01.2013
Komentari:
0,00


GIANNIS STOFORIDIS NA OFN 5

Grčki borac izborio nastup u Opatiji

SuperKombat u suradnji s K-1 organizacijom i svojim lokalnim partnerom u Ateni su u subotu održali javne probe K-1 boraca u teškoj kategoriji.

 

Na probe koje su bile u obliku javnih sparinga odazvalo se čak 80-ak najtalentiranijih grčkih teškaša i svi oni došli su tamo s jednim glavnim ciljem – izboriti titulu najboljeg i rezervirati svoje mjesto na prvim SuperKombat službenim europskim kvalifikacijama koje će se održati na Opatija Fight Night 5 u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 23. veljače.

 


 

Odaziv je bio izuzetno velik i stručni žiri zaista je imao iznimno težak zadatak, no na kraju su se odlučili pružiti priliku mladom i iznimno opasnom Giannisu Stoforidisu koji se donedavno borio u kategoriji do 91 kilogram, ali sada planira svoju karijeru graditi u teškoj kategoriji.

 

Očekuje se da OFC u suradnji sa Super Kombatom kroz idućih nekoliko dana objavi i kompletan popis svih ostalih boraca koji će sudjelovati u ovim kvalifikacijama, a on će se sastojati od najtalentiranijih boraca iz regije, a uz spomeutog Grka, konkurenciju će pojačati i jedan Englez te Nijemac.

2433
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1, OFC,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije