Autor: mi
Datum objave: 06.07.2015


Gilbert Melendez pao na doping testu: Preuzimam odgovornost

Gilbert Melendez poražen je u svojoj posljednjoj borbi na UFC-u 188 od Eddieja Alvareza, a sada je suočen s još većim problemom.

Objavljeno je da je bivši Strikeforceov prvak u lakoj kategoriji bio pozitivan na doping testu napravljenom nakon meča. Kod 33-godišnjeg borca pronađen je testosteron koji je vanjskog porijekla.

"Na žalost, moj uzorak urina nakon UFC-a 188 bio je pozitivan. Nisam koristio nikakve injekcije, ali sam odgovoran za ovo i prihvaćam posljedice. Potrudit ću se da u budućnosti budem bolje informiran o proizvodima koje koristim i njihovim posljedicama. Od sada ću se pobrinuti da ništa što koristim ne sadrži nedozvoljena sredstva. Iskreno se ispričavam svima koji me podržavaju, uključujući fanove, sponzore i UFC. Cijenim vaše povjerenje i poštovanje i učinit ću sve što je u mojoj moći da ga zadržim" objavio je Melendez.


'El Nino' se trebao boriti 15. srpnja na UFC Fight Nightu 71 u San Diegu s Alom Iaquintom. UFC ga je maknuo s priredbe i suspendiran je na godinu dana zbog kršenja UFC-ovih pravila ponašanja.

667
Kategorije: MMA
Tagovi: Gilbert Melendez
Najpopularnije
Najnovije