Autor: Admin
Datum objave: 11.11.2011
Komentari:
5,00


GINA CARANO USPOREĐUJE BORBE SA SEKSOM

S protivnicama jedinstveno iskustvo

Gina Carano je u intervjuu izjavila kako osjeća povezanost s osobom s kojom se bori, osjećaj uspoređuje sa seksom..

 

Ponajbolji MMA borac u ženskoj konkurenciji, Gina Carano mnogim muškarcima pobuđuje maštu. Osim što je opasna, uz to je i lijepa i privlačna.

 

U nedavnom intervjuu za Bullett Magazine Gina Carano je dala zanimljiv opis svojih osjećaja u borbi. Naime, Carano svoje protivnice opisuje kao bivše ljubavi.

 

 

„Kada se boris s nekim, dijeliš iskustvo samo s tom osobom, takvo iskustvo nećeš doživjeti s nekim drugim, čak i u drugoj borbi. Uvijek sam imala čudnu povezanost s njima. Kao da smo imali seks.“ – rekla je Carano.

 

Zanimljivo je i ono što Carano želi znati o protivnici prije nego uđe u kavez s njom. Neka od pitanja koja muče Ginu prije borbe su da njena protivnica pije, ima li dečka, je li stabilna, voli li pozornost i osjeća li se seksi!? Gina misli da sve to utječe na borbu u kavezu.

 

Carano smatra da je njezino tijelo oružje u kavezu, obožava akciju. Zbog toga je Carano i prihvatila ulogu u Soderberghovom akcijskom trileru Haywire gdje akcije ne nedostaje.

3148
Kategorije: MMA, Zanimljivosti
Tagovi: MMA, Zanimljivosti, Gina Carano
Komentari
# 3 Dana 11.11.2011 - 22:54 mma ... je rekao/la:
bauk ti si sam sebi dosadan
 
# 2 Dana 11.11.2011 - 17:42 cbs ... je rekao/la:
priča gluposti a ljudi se hvataju...ženski MMA je sranje i treba ga zabranit a ona je popularna zbog svog izgleda a ne borbi i toga je očito itekako svjesna pa priča takve gluposti.
 
# 1 Dana 11.11.2011 - 15:25 Bauk ... je rekao/la:
Komentar uklonjen zbog uvredljivog sadrzaja.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije