Autor: Korina Haler
Datum objave: 23.11.2013
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


GLORY 12

Određeno službeno vaganje

Večeras nas očekuje spektakularni Glory 12 koji će se održati u New Yorku. Za nas je ovaj Glory osobito zanimljiv jer će na njemu nastupati i naš borac Igor Jurković u borbi sa  Brazilcem Jhonatanom Dinizom.

Glavnu riječ na Glory-u 12 imati će Amerikanci Joe Schilling i Wayne Barrett. Obojica imaju 2:0 pod Gloryjevim brandom i obojica su novopečene kick boks zvijezde na novom američkom tržištu koje je očito prezasićeno MMA borbama ali vapi za borbama po K-1 pravilima. Upravo to je razlog da ova organizacija tako brzo raste i prikuplja sve više simpatizera iz dana u dan.

Glory 12 će također obilježiti i turnir četvorice u kategoriji do 70 kilograma. U prvom polufinalu biti će okršaj Robina Van Roosmalena i Davita Kirije.

Nakon toga slijedi polufinale u kojem će nastupati ponajbolji kick boksači u povijesti, Talijan Giorgij Petrosy i Andy Risti.

U teško kategoriji na eventu nastupiti će Marokanac Jamal Ben Saddik i Australac Ben Edwards.

Ukratko Glory 12 donosi nam nastupe nekih od najboljih boraca svijeta.

Jučer je odrađeno i službeno vaganje. Vaga je pokazala da Jurković ima svega 97,5 kilograma, dok Diniz ima 108. kg što nije mala razlika. Biti će ovo teška borba za našeg borca.

 

 




1706
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Glory
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije