Autor: A.B.
Datum objave: 05.11.2013
Komentari:
0,00


GLORY 13. OBJAVLJENA NOVA BORBA

Dustin „Hayak“ Jacoby vs. Makoto Ueharo

Dustin  „Hayak“ Jacoby iz Illinoe će putovati u Japan po prvi puta u svojoj karijeri. Tamo će ukrstiti rukavice sa Makotom Ueharom na eventu Glory 13. koji će se održati u Ariake Coloseumu u Tokiju, Japan. Borba će se održati 21.12.2013.

Prvotno se borba trebala održati na Glory-u 12. u New York-u ali je Uehara insistirao da se borba održi u njegovom rodnom gradu tako da ga njegovi obožavatelji mogu osobno doći podržati. Jasoby se složio sa tom odlukom.

„ Japan je dom borilačkih vještina i većini je boraca san boriti se u Japanu. To je ipak jedan od najvažnijih gradova u svijetu borilačkih vještina i sportova.“ Izjavio je Cor Hemmers, glavni čovjek Glory-a u sekciji za odabir boraca.

„ Kada je mogućnost premještanje borbe u Japan bila objavljena, Jacoby se odmah složio sa tom odlukom. To je vrlo važan događaj u njegovoj karijeri te time slijedi korake mnogih američkih boraca koji su izborili borbe i pobjede u borilačkim spektaklima u Japanu.“

 

Jacoby je ušao u Glory nakon osvajanja svog prvog „Road to Glory“ turnira. Na turnir je ušao 48 sati prije prve borbe vozeći kroz zemlju cijelu noć da bi stigao na vaganje prije borbe. Pobijedio je sva tri protivnika i tako si osigurao naslov i ugovor sa Glory-em.

Uehara je potpisao ugovor sa Glory-em za srednje tešku kategoriju nakon što je dominirao na svim listama za tešku kategoriju u svom rodnom Japanu gdje je nedavno i odnio titulu s velikog nacionalnog natjecanja. Zahvaljujući tome ima veliko samopouzdanje što će mu pomoći u njegovoj prvoj borbi u Glory-u ispred domaće publike.

 

 

1427
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Glory
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije