Autor: mi
Datum objave: 09.11.2014


Glory 19: Verhoeven - Zimmerman za naslov, Kyshenko - Holzken na turniru

Glory je svoju sljedeću priredbu najavio za 19. prosinca. Lokacija još nije određena, ali priredba bi se trebala održati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kao što je najavljeno Rico Verhoeven prvi će put braniti naslov prvaka u teškoj kategoriji protiv pobjednika turnira izazivača Errola Zimmermana.

To će biti njihov treći međusobni ogled. U prvom "Bonecrusher" je slavio nokautom, a u revanšu Verhoeven na bodove.


Održat će se i turnir izazivača u velteru kako bi dobili protivnika prvaku Josephu Valtelliniju.

U polufinalu Nieky Holzken će se boriti protiv dvostrukog finalista K-1 MAX-a Artura Kyshenka. Pomalo iznenađuje što "The Natural" budući da je već osvojio jedan Gloryjev turnir  u velteru nije odmah dobio priliku boriti se za naslov. Tim više što je u finalu nokautirao upravo Valtellinija. 


Holzken se, doduše, već trebao boriti za titulu protiv Marca De Bontea u Zagrebu, ali je borba odgođena jer je ozlijedio rame u prometnoj nesreći. Nizozemac ove godine nije imao nijedan kick boks meč, ali je zato ostvario šestu pobjedu nokautom u šestom nastupu u profesionalnom boksu. U listopadu je u 6. rundi nokautirao Ruslana Scheleva (10-2).
Kyshenko i Holzken već su se jednom borili. Na United Glory priredbi 2011. Ukrajinac je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Drugi polufinalni par čine Raymond Daniels i Jonathan Oliveira.


1287
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Errol Zimmerman, Nieky Holzken, Glory, Rico Verhoeven
Najpopularnije
Najnovije