Autor: Admin
Datum objave: 09.11.2013
Komentari:
0,00


GLORY POTPISAO SA ARTUROM KYSHENKOM

Bori se do 77 kilograma

Glory je ovih dana najavio potpisivnje ugovora sa veteranom kickboxinga, Arturom Kyshenkom...

 

26-godišnji Ukrajinac Artur Kyshenko najnoviji je član Glory organizacije. Kyshenko je već godinama u naponu snage i jedan od najboljih kickboksača današnjice. Došao je i do finala više Grand Prix turnira ali nikada nije uspio osvojiti jedan od njih.

 

Kyshenko se borio s najboljim borcima i upisao pobjede nad Andyjem Souwerom, Niekyjem Holzkenom, Yoshihirom Satom, Mikeom Zambidisom i mnogim drugima.

 

 

 

Zadnjih nekoliko godina Kyshenko trenira u poznatom Mike's Gymu što je rezurtiralo mnogo agresivnijim stilom u posljednjim borbama. Dugo vremena se borio do 70 kilograma a već neko vrijeme ima više kilograma. U Glory organizaciji Kyshenko će se boriti u kategoriji do 77 kilograma.

 

„Laka kategorija je dosadna za mene, želim nešto novo, nove borce, nove izazove.Velika razlika u ovoj kategoriji je ta što mogu više jesti i mogi biti puno jači.“ – rekao je Kyshenko.

 

Još uvijek nema informacija kada bi Kyshenko mogao debitirati u Glory organizaciji. Velter kategorija na rasporedu je na Glory 13 u Tokiju 21. prosinca.

1858
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Glory
Komentari
# 1 Dana 12.11.2013 - 08:56 šime ... je rekao/la:
samo tako čestitam
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije