Autor: TK Jastreb
Datum objave: 09.02.2017


Golec zlatni na Europskom klupskom prvenstvu

Na 5. Europskom taekwondo prvenstvu klubova zadnjeg dana natjecanja na tatami su stupila i 3 natjecatelja TKD kluba Jastreb iz Zagreba.

Nastupili su u pratnji trenera Dejana Mesarova nakon što su se sva trojica proteklog vikenda okrunila titulom prvaka grada Zagreba.

 

Hrvoje Šep (-87kg) nažalost, ispao je već u prvom kolu u kojem ga je čekao tuniški olimpijac i prvi nositelj u kategoriji -87kg Trabelsi Yassine, značajno iskusniji i na ovom natjecanju dominantniji protivnik koji je borbu dobio pri rezultatu 15:4.


Luka Horvat
 okrunio se brončanom medaljom u kategoriji do 80 kilograma. U prvom kolu pobijedio je turskog predstavnika Simsek Okana rezultatom 8:6 nakon čega u drugom kolu pobjeđuje poljskog predstavnika Holubowicz Karola rezultatom 6:5 nakon čega polufinalnu borbu gubi od prvog nositelja, azerbajdžanskog brončanog olimpijca i aktualnog prvaka Europe Beigi Harchegani Milada rezultatom 9:16.


Imamo i europskog prvaka na 5. Europskom klupskom taekwondo prvenstvu 2017., Jastrebovog teškaša Vedrana Goleca (+87kg) koji je danas u finalnoj borbi uspio poraziti olimpijskoj pobjednika, aktualnog prvaka i najboljeg teškaša svijeta, nositelja kategorije +87kg azerbajdžanca Radika Isaeva rezultatom 7:6. 

Radik Isaev, Azerbajdžan,
ZLATO OLIMPIJSKE IGRE RIO 2016
ZLATO EUROPSKE IGRE BAKU 2015
ZLATO SVJETSKO PRVENSTVO CHELYBINSK 2015
ZLATO EUROPSKO PRVENSTVO BAKU 2014


U ekipnom poretku Taekwondo klub Jastreb osvojio je 3. mjesto
1.  Azerbajdžan
2.  
Marjan Split

3.  Jastreb


Jastrebovi natjecatelji nastavljaju svoju tursku turneju i nakon tjedan dana treninga nastupit će 14. veljače na novom G1 natjecanju 4. otvorenom prvenstvu Turske.


759
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: HTS
Najpopularnije
Najnovije