Autor: Admin
Datum objave: 22.07.2011
Komentari:
0,00


GRAND PRIX MATE PARLOV

Dopis Boksačkog kluba Pula

Boksački klub “Pula”, je zasigurno jedini organizator u EUBC, europskog turnira koji je isključivo njegova briga, uz neprestano ignoriranje nacionalnog Saveza kojem pripada, ako ništa drugo onda po urednom plačanju članarine, taksi i kazni.

Iz zaključaka sa sjednice Izvršnog odbora HBS-a, održane 07.lipnja 2011. godine, vidljivo je da se “Usvajanjem financijskog izvještaja međunarodnog memorijalnog turnira Zlatko Hrbić 2011.”, Savez svrstao kao organizator, osiguravajući kadrovske resurse i financijska sredstva za održavanje istog.

Već niz godina, točnije od negdje 2008 godine turnir Mate Parlov postaje isključivo brigom kluba, i pored dodijeljenih vam sredstava od strane HOO-a, za dva mađunarodna turnira (Hrbić I Blagonić). Zatim po vama postaje i međunarodni klupski turnir Na opetovane upite za obrazloženje ovakovog odnosa prema klubu i turniru u čast najsvijetlije boksačke legende, ostali ste nijemi.

Nedopustivo je požurivati nas za davanje izvješća o stanju priprema turnira, dok su u tijeku razgovori o zatvaranja financijske konstrukcije turnira, te dovoditi isto u vezu sa izdavanjem tehničke vize za mečeve u inozemstvu.

Ocijenjujemo da su pojedinci iz vrha Saveza provodili diskriminatorsku politiku prema klubu, te vas izvješćujemo o slijedećem:

1. Boksački klub “Pula” zbog nezavidne financijske situacije, blizine Svjetskog boksačkog prvenstva i gore navedenih razloga, nije u stanju sam organizirati ovogodišnji GRAND PRIX “MATE PARLOV, te ga iz tih razloga otkazujemo,

2. Molimo da EUBC obavijestite o stvarnim gore iznijetim razlozima za ovo otkazivanje,

3. Kako jedini osjećamo obvezu organizirati boksačku priredbu u sječanje na največeg ŠAMPIONA u povijesti ovih prostora (POČASNOG PREDSJEDNIKA HBS-a), molimo da nam izdate suglasnost za organizaciju dvodnevne domače Memorijalne boksačke revije posvećene Mati Parlovu 16-17.09.2011. Ostale informacije dobiti ćete pravovremeno.

Predsjednik kluba
Pero Tadić
2431
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Mate Parlov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije