Autor: Admin
Datum objave: 17.08.2012
Komentari:
0,00


GRAY MAYNARD PODRŽAVA NATEA DIAZA

Izabrao svog favorita

Najveći rival bivšeg prvaka Frankieja Edgara, Gray Maynard bi volio vidjeti Natea Diaza kao pobjednika u borbi za pojas prvaka u lakoj kategoriji..

 

Gray Maynard, američki MMA borac i jedan od najboljih UFC-ovih boraca u lakoj kategoriji drži četvrti najbrži nokaut u UFC organizaciji. Dva puta se borio s Frankiejem Edgarom za pojas prvaka u lakoj kategoriji, prvi put je bilo neriješeno, drugi put je izgubio.

 

Na netom održanom UFC-ovom eventu Edgar je po drugi put zaredom izgubio meč protiv Bena Hendersona. Mnogi smatraju da je odluka kontroverzna, a i Maynard je među njima. Smatra da je Edgar trebao biti pobjednikom.

 

 

„Mislio sam da je pobjeda na strani Edgara, ali bilo je blizu; suci, sve je na njima. Edgar je izvukao pobjede protiv BJ Penna i mene, koje su također bile blizu.“ – rekao je Maynard.

 

Otkako je najavljena sljedeća borba za pojas u lakoj kategoriji između Hendersona i Diaza, koja će se održati na UFC-on FOX 5 8. prosinca, mnogi predviđaju tko će pobijediti. Maynard smatra da bi Diaz mogao osvojiti naslov prvaka, i stavlja sebe na mjesto prvog izazivača.

1663
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Gray Maynard
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije