Autor: Admin
Datum objave: 04.12.2011
Komentari:
0,00


GRGIĆ I ZANINOVIĆ POZVANI U LONDON

Testni turnir Olimpijskih igara

Hrvatski taekwodno reprezentativci Filip Grgić i Lucija Zaninović se nalaze na Testnom turniru za Olimpijske igre u Londonu...

 

U Londonu se 3. i 4. prosinca održava Test Event, taekwondo turnir, koji služi kao provjera organizatoru Olimpijskih igara svih potrebnih sadržaja i obaveza za provedbu taekwondo olimpijskog turnira u kolovozu 2012. Provjera se odnosi na sve elemente organizacije i provedbe natjecanja (prostor, oprema, osobe u organizaciji itd.) kako bi se izbjegle eventualne greške i propusti tijekom održavanja Olimpijskih igara.

 

 Organizacijski odbor Olimpijskih igara koji stoji iza organizacije i taekwondo olimpijskog turnira pozvao je dvije muške kategorije (-68 kg i do 80 kg) i dvije ženske kategorije (-49 kg i +67 kg). Od hrvatskih predstavnika nastupit će Filip Grgić i Lucija Zaninović. Sportaše će voditi treneri Marko Novak i Toni Tomas.

 

 

 

 Sa Lucijom i Filipom je u London otputovala i Ana Zaninović te predsjednik HTS-a Franjo Prot. Na turniru će suditi sutkinja HTS-a sa međunarodnom licencom Renata Crkvenac. Turnir će se održati u dvorani u kojoj će naši predstavnici nastupiti i za vrijeme Olimpijskih igara pod elektronskom zaštitnom opremom DaeDo.

 

 To je odlična priprema naših sportaša i upoznavanje sa prostorom u kojem će u kolovozu 2012. ostvariti najveći san svih sportaša – nastup na Olimpijskim igrama.

2770
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije